Події

З річки Уж у Коростені водолази підняли тіло жінки, яку кілька днів розшукували рідні та поліція

15 September 2021, 12:20

У місті Коростень Житомирської області 14 вересня рибалки виявили тіло людини у річці Уж. Водолази підняли потопельника на поверхню.

Про це повідомляє відділ з питань цивільного захисту виконкому Коростенської міської ради.

«14 вересня 2021 року о 18:45 від диспетчера 8 ДПРЧ (м. Коростень) надійшла інформація, що в руслі річки Уж (район "Червоної гірки") рибалки побачили тіло потопельника. Водолазна група Коростенської міської комунальної рятувальної служби на воді провела оперативний збір особового складу та вже о 19:15 тіло потопельника було піднято на поверхню та передано оперативно-слідчій групі РУ поліції. Обставини загибелі з’ясовуються», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що загиблою виявилася місцева жителька літнього віку.

«14 вересня увечері до чергової частини Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що у річці Уж у м. Коростені виявили тіло жінки. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. Правоохоронці встановили, що померлою є жителька районного центру, 1944 року народження. Тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Триває з’ясування всіх обставин у рамках відкритого кримінального провадження», – повідомили у поліції.

Зазначимо, що, за інформацією читачів, загибла жінка кілька днів перебувала у розшуку. Про зникнення і розшук 77-річної коростенки 11 вересня повідомляв Коростень.today.

«У Коростені зникла бабуся. Вийшла опівночі (з 9-10 вересня) і пішла у невідомому напрямку (23:45 видно з камери спостереження сусіднього будинку). Проживає з дідусем на Шатрищанській. Звати Люся, ріст приблизно 155-160, сиве волосся, очі голубі, 77 років», – йшлося у повідомленні.

Про те, що жінка з 11 вересня 2021 року перебувала у розшуку як безвісти зникла, Житомир.info підтвердили у пресслужбі ГУНП.

Нагадаємо, 12 вересня 2021 року поблизу села Перлявка Житомирського району рятувальники вилучили з річки Тетерів тіло чоловіка. Поліція встановлювала особу загиблого.

Як повідомляв Житомир.info, 25 серпня 2021 року поблизу села Перлявка Житомирського району в річці Гнилоп'ять втопився чоловік. Загиблим виявився житель міста Вінниці, 1992 року народження. Тіло молодого чоловіка 26 серпня із водойми вилучили водолази.

27 серпня 2021 року з річки Гнилоп’ять у селі Троянів Житомирського району рятувальники вилучили тіло чоловіка. Загиблим виявився житомирянин, 1950 року народження, який рибалив на водоймі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Коростень Уж  
Матеріали по темі