Новини компаній

Де придбати свіжу рибу та морепродукти?

21 September 2021, 14:29

Всім добре відомо, що риба та морепродукти дуже корисні для здоров’я. А все через те, що вони є джерелом білків, вітамінів, мінералів, мікроелементів, жирних кислот омега-3 й швидко засвоюються організмом. Дари морів рекомендується вживати регулярно за для того, щоб мати гарне самопочуття, підтримувати життєвий тонус й зміцнювати імунітет.

Аби по справжньому насолодитися смачними стравами з морепродуктів або риби, слід уважно обирати їх. Не секрет, що деякі недобросовісні продавці нехтують умовами зберігання морських мешканців і можуть продати зіпсований продукт під виглядом свіжого. Тому кожен з нас хоча б раз у житті задумувався над питанням: де купити рибу та морепродукти свіжими? Спробуємо розібратися з цим питанням детальніше.

61489a3e2a561.jpg

Де краще придбати рибу та морепродукти?

Безумовно, найоптимальнішим варіантом є свіжа риба, що знята тільки-но з гачка й поступила на прилавок магазину. Тому більшість людей віддає перевагу купівлі дарів моря на ринках. Серед всього асортименту, звісно ж, краще брати ще живу рибу. Це гарантія того, що продукт дійсно якісний й ви зможете приготувати свій черговий кулінарний шедевр, перед яким ніхто не встоїть. Якщо мешканці морів або річок продаються не живими, тоді до вибору важливо підходити більш відповідально. Очі у риби повинні бути чистими та прозорими, луска – блискучою, а зябра – червоними або темно червоними (в залежності від виду риби). Не повинно бути сторонніх запахів, лише характерний рибний аромат. Якщо вам потрібно купити інші морепродукти, наприклад, молюсків, ракоподібних або кальмарів, то на звичайних ринках ви їх навряд чи їх знайдете.

На жаль, не у всіх є можливість придбати рибу чи морепродукти на ринку. Тому за дарами морів приходиться йти до магазину. Зазвичай на прилавках представлений величезний асортимент як свіжих, так і заморожених товарів. Під час вибору не забувайте перевіряти свіжість риби та морепродуктів, адже перед тим, як представники водної фауни потраплять до продажу, вони проходять через багатьох посередників й це може займати близько двох тижнів й навіть більше. Під час транспортування товари можуть заморожуватися, розморожуватися, не виключно, що можуть порушуватися правила зберігання, а це безпосередньо впливає на якість товарів. Саме тому такі покупки слід робити в великих та перевірених магазинах, але все ж таки не полінуйтеся переконатися у свіжості вибраних продуктів.

61489a48a1044.jpg

Якщо вам потрібна гарантовано свіжа риба та морепродукти, купити їх краще у Seadora. Fresh catch вилов дозволяє насолодитися якістю та неймовірною свіжістю представників морських глибин. Компанія займається виловом, обходячи всі етапи співпраці з багаточисельними посередниками. Товар замовляється у певній кількості безпосередньо у рибалок. Після вилову риба та морепродукти транспортуються літаком до місця призначення за 2-3 дні в охолодженому вигляді без заморожування. Таким чином вдається повністю зберегти свіжість, високу якість та смак продуктів.

Замовляйте лише свіжу рибу та морепродукти у Сідора. Великий асортимент, прийнятна ціна, швидка доставка й завжди свіжий вилов вам гарантовані!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: риба морепродукти  
Матеріали по темі