Події

​Уночі в селищі Житомирської області сусіди помітили полум’я в багатоповерхівці навпроти, але врятувати 46-річного господаря квартири не вдалося

12 October 2021, 11:46

Уночі в селищі Нова Борова Житомирської області сталася пожежа в багатоповерхівці: жителі сусіднього будинку побачили полум’я і поспішили на допомогу, однак врятувати 46-річного власника квартири не вдалося.

Про це йдеться у повідомленні ГУ ДСНС в Житомирській області.

«11 жовтня о 23:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі чотириповерхового житлового будинку в смт Нова Борова Житомирського району. Про це рятувальників сповістила жінка, яка проживає в будинку навпроти. Вона помітила полум’я у вікні та разом з чоловіком кинулася на допомогу, адже у сусідньому будинку проживає їхня родичка. Вони переконалися, що з нею все гаразд, але сходовою клітиною поширювався сильний дим», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю на місце події вогнеборців Новоборівської місцевої пожежної охорони з’ясувалося, що пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі. Вони одразу ж залучили на допомогу вогнеборців 28 державної пожежно-рятувальної частини смт Іршанськ, адже в умовах сильного задимлення необхідно було працювати в апаратах на стисненому повітрі. Провівши розвідку всередині помешкання, рятувальники встановили, що в одній із кімнат горів диван. Біля шафи вони виявили загиблого 46-річного власника квартири.

«О 23:45 пожежу локалізовано, а в 00:15 - ліквідовано. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку у кімнаті на площі 17 кв. м, а також пошкоджено облицювання стін та стелі. Причина загоряння та усі обставини події встановлюються», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 9 липня 2021 в триповерховому житловому будинку по вулиці Лермонтовській в Житомирі сталася пожежа: полум’я побачили жителі будинку навпроти і вчасно розбудили господарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий Нова Борова  
Матеріали по темі