Політика

​Сергій Кузьміних: Важливо забезпечити населення якісною питною водою

13 October 2021, 18:19

Про водогони мріють у багатьох селах Житомирщини, однак їхнє будівництво – справа не з дешевих. І для більшості місцевих бюджетів – майже не реальна.

Нещодавно народний депутат Сергій Кузьміних із робочим візитом побував у Любарській територіальній громаді, зокрема й у селі Авратин.

Саме з ініціативи парламентарія тут було побудовано новий водогін. Для цього з коштів, які виділяються на соціально-економічний розвиток окремих територій, за сприяння Сергія Кузьміних було спрямовано понад 1,6 млн грн. Таким чином вдалося забезпечити водопостачанням мешканців трьох вулиць.

Цими днями до народного депутата почала надходити інформація про те, що у селі виникли певні проблеми із водопостачанням. Звичайно, що найкраще з’ясовувати всі обставини на місці. Сергій Кузьміних завітав до Авратина разом із Любарським селищним головою Володимиром Герасимчуком і депутатом Любарської селищної ради Русланом Караваном.

Як з’ясувалося, проблеми дійсно є, але не на згаданих трьох вулицях. У громаді вирішили реалізувати ще один проєкт: залучивши спонсорів, взялися за проведення водомережі ще до кількох помешкань. І ось саме на новому об’єкті стався порив, але, як запевнили, вже невдовзі всі ремонтні роботи будуть завершені.

«Забезпечення питною водою, на жаль, є актуальним питанням для всієї України, а особливо гостро постало минулого року, коли через засуху у криницях було мало води. Будівництво водомереж – необхідна справа і конкретна допомога мешканцям округу», – зазначив Сергій Кузьміних.

Пресслужба народного депутата Сергія Кузьміних

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кузьміних нардеп будівництво  
Матеріали по темі