Події

Поліція розшукує 11-річну жительку Житомирського району: пішла до школи і не повернулася (оновлено)

19 October 2021, 10:24

Поліція розшукує 11-річну Аліну Коханівську, жительку села Великі Кошарища Житомирського району, яка 18 жовтня 2021 року пішла до школи та не повернулася.

Про зникнення школярки ввечері 18 жовтня повідомили на Facebook-сторінці «Розшук дітей ГУНП у Житомирській області».

«Відділом поліції №1 Житомирського районного управління поліції встановлюється місце знаходження 11-річної Коханівської Аліни, жительки с. Великі Кошарища Глибочицької територіальної громади, яка 18.10.2021 пішла до школи та до теперішнього часу місце її знаходження невідоме», – йдеться у повідомленні.

Прикмети зниклої: зріст близько 150 см, худорлява, волосся русяве, коротке; одягнена у сірі штани, куртку (з однієї сторони – чорна, з іншої – ковового кольору).

При собі має рюкзак синьо-жовтого кольору.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про місце перебування Коханівської Аліни, просять звернутися до найближчого відділку поліції або зателефонувати за номерами: (0412) 40-78-03, 40-74-75, 40-73-04, «102».

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info зазначили, що станом на 10:00 год. 19 жовтня розшук школярки тривав.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

За інформацією ГУ Нацполіції, дівчина не вперше самостійно і без попередження йде з дому. Так, трохи більше тижня тому, 10 жовтня 2021 року, 11-річну мандрівницю розшукали у Києві.

«Повідомлення про подію надійшло близько 20:00 год. 9 жовтня. Під час перевірки інформації поліцейські з’ясували, що дівчина пішла з дому ще о 12:00 нібито на день народження подруги. Однак, як згодом дізнались батьки, свято перенесли на інший день, а от де поділась їх донька, було не зрозуміло», – розповідали у поліції.

Правоохоронці встановили, що дівчина поїхала до м. Житомира і провела кілька годин у розважальному комплексі. А ближче до вечора вирішила відвідати ще й столицю. На 11-річну дитину, яку ніхто не супроводжував і не зустрічав, дорослі не звернули увагу і вона маршрутним автобусом самостійно у пошуках нових розваг дісталась Києва.

У ході першочергових заходів орієнтування з прикметами дівчини поліцейські розіслали колегам не лише сусідніх районів Житомирщини, а й областей. Відтак уранці 10 жовтня на одній з вулиць міста її помітили столичні патрульні. Під час розмови дівчина не відразу розповіла правду про свої мандри, чим і викликала обґрунтовані підозри. Відтак під час перевірки поліцейські встановили її особу і сповістили житомирських колег про знайду.

Оновлено об 11:20 год. 19 жовтня

Близько 11:20 год. на Facebook-сторінці «Розшук дітей ГУНП у Житомирській області» повідомили, що місце знаходження Аліни Коханівської встановлене. За інформацією, наданою Житомир.info у пресслужбі ГУНП у Житомирській області, дівчинка була в Києві.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня 2021 року поліція розшукувала 13-річного Данила Портянка: вранці 29 вересня хлопець пішов до школи та вчасно не повернувся. Дитину знайшли надвечір того ж дня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина Аліна Коханівська  
Матеріали по темі