Події

У Житомирі горіла квартира в 10-поверхівці, господаря госпіталізували

24 October 2021, 13:25

Ввечері 23 жовтня в Житомирі сталася пожежа в квартирі 10-поверхового житлового будинку. Власник помешкання надихався димом, його госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку «101» надійшло о 20:21 год. 23 жовтня. Про це сповістили очевидці, які помітили темний дим у вікні.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалося, що загоряння виникло в квартирі на десятому поверсі. Осередок займання – на балконі. 62-річний господар помешкання надихався димом і потребував медичної допомоги. Чоловіка з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізовано до місцевої лікарні»‎, – йдеться у повідомленні.

16 хвилин знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Вогонь устиг знищити внутрішнє оздоблення балкону. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 20 жовтня 2021 року в студентському гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу, що на в мікрорайоні Крошня, сталася пожежа. Рятувальники евакуювали з приміщення 107 осіб. Внаслідок пожежі постраждали двоє дівчат, 2005 та 2006 років народження. Їх госпіталізували.

Житомирська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі в студентському гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу.

22 жовтня одна зі студенток, що постраждали під час пожежі, розповіла Житомир.info подробиці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС  
Матеріали по темі