Новини компаній

MI BAND 6 NFC - фітнес-браслет з функцією безконтактної оплати від Xiaomi та Mastercard

26 October 2021, 15:48

Минулого року Xiaomi та Mastercard запустили новий продукт — фітнес-браслет MI BAND 6 NFC в Украине. Це модифікований варіант популярного Mi Smart Band 6, який має можливість здійснювати оплати безконтактно. На даний момент гаджет ексклюзивно доступний власникам карток платіжної системи Мастеркард у банках: Monobank, Альфа-Банк Україна, UKRSIBBANK, Ощадбанк, Банк Схід, ПриватБанк.

Ксіомі Mi Smart Band 6 NFC пропонується в лаконічному дизайні. Має красиві ремінці глянсової капсули. Діагональ дисплея - 0.95", по краях витончені округлення. На звороті капсули знаходиться датчик серцевого ритму. Комплектується смарт-годинник ремінцем, зарядним пристроєм та інструкцією.

Трекер може вважати кількість пройдених кроків, показувати повідомлення, погоду, вимірювати пульс, надавати управління музикою. Для спорту передбачено 6 режимів: бігова доріжка, біг на вулиці, ходьба, їзда велосипедом, басейн та вільний стиль. Як додаткові функції браслет пропонує: секундомір, будильник, режим «Не турбувати», таймер, пошук телефону з пристрою.

Додати картку Mastercard до програми

Перед використанням необхідно переконатися, що карта відповідає вимогам, необхідним для успішного проведення платежу на території України. Оплата через браслет Mi Smart Band 6 NFC можлива лише з картками Mastercard.

Наступний крок – перевірка коду продукту. Він може бути:

  • MGW4059RU – призначений для оплати на території України.
  • MGW4047CN – призначений для платежів на китайському ринку, і в Україні не працюватиме.

Спочатку необхідно встановити на ваш смартфон додаток Mi Fit і активувати обліковий запис відповідно до регіону та країни «Україна». Далі:

  • Перейти у вкладку «Пристрої», вибрати «Фітнес-браслет Mi Smart Band 6 NFC».
  • Підключити Mi Smart Band 6 NFC через обліковий запис Mi Fit.
  • Перейти у вкладку «Банківська карта» та заповнити дані картки Mastercard.
  • Підтвердити авторизацію через SMS-повідомлення для завершення активації.

Як здійснюється безконтактна оплата

Для можливості безконтактно проводити оплати за допомогою браслета, необхідно його активізувати за допомогою сенсорної кнопки, яка знаходиться внизу екрана. У меню пропонується розділ "Карти", при виборі якого активізується можливість оплати. Мастеркард можна поповнити через термінал.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фітнес-браслет Xiaomi Mastercard  
Матеріали по темі