Політика

Нардеп Пушкаренко: В Овручі та Лугинах в рамках «Великого будівництва» реконструюють два опорних заклади освіти

21 November 2021, 16:17

Наступного року в рамках програми президента «Велике будівництво» у Житомирській області реконструюють ще два заклади освіти - школу №1 в Овручі та гімназію у Лугинах.

Ці заклади цього року також отримали шкільні автобуси. Ключі від нового транспорту вручив народний депутат Арсеній Пушкаренко, який розповів про майбутню реконструкцію.

«В наших планах, і в наступному році ми розпочинаємо, а я це 1-го вересня пообіцяв і вже ми виходимо на тендер, вже проведена експертиза, — це реконструкція першої школи. Тобто всі корпуси, тут їх багато, всі зовнішні роботи — це буде перший етап. Ми плануємо наступного року здійснити реконструкцію, тобто утеплення, реконструкцію покрівлі і багато чого іншого», — сказав народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.


Діти, які проживають у віддалених селах, зможуть відвідувати школи та доїжджати до закладів у комфорті.

«Приємно, коли у нас є сьогодні 13 автобусів і за останні три роки ми тримали ще 4 автобуси. Та хто і коли підвозив діточок із району Кизилів чи хто коли раніше підвозив дітей з Лукишів?», — питає Овруцький міський голова Іван Коруд.

«Дозвольте ще раз подякувати Арсенію Михайловичу за ті нагороди, які ми отримали, за шкільний автобус, який ми отримали та гарні перспективи для нашого закладу», — дякує директор «Овруцької ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 Анатолій Невмержицький

Окрім цього, народний депутат Арсеній Пушкаренко відзначив порядками та подарунками Верховної ради освітян, які працюють у Лугинах та Овручі.

Працівники місцевих шкіл зазначають: влада сьогодні як ніколи підтримує освітян.

«Я вважаю, що держава дуже багато робить для нас, по-перше, і облаштування шкіл і підвіз учнів до шкіл. Взагалі я задоволена тим, що ми працюємо у школах», — ділиться вчитель Лугинської школи №2 Лариса Карпенко.

По новій дорозі в реконструйований чи новий заклад освіти - такою є концепція програми президента України «Велике будівництво» та його команди.

«Такі навчальні заклади, як за моєю спиною, вони є опорні та потребують реконструкції для того, щоб ми підвищували якість освіти в селі. Завдання сьогодні президента і всією нашої команди «Слуга народу» в тому, щоб дитина з села була конкурентоспроможна з дитиною з великого міста або столиці», — розповідає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Завдання команда президента - щоб кожна громада Житомирської області мала власну освітньої, спортивну, дорожньої та медичну інфраструктуру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко нардеп Слуга народу Овруч Лугини  
Матеріали по темі