Місто

Пропозиція року від Royal Family Club: таунхаус в передмісті Житомира з новорічною знижкою

28 December 2021, 10:43

Мрієте про затишне житло на віддалі від міської метушні, але з сучасною розвиненою інфраструктурою? Клубне котеджне містечко Royal Family Club у передмісті Житомира – втілення ваших сміливих бажань. Тут усе продумано до найменших дрібниць заради комфортного проживання, поруч створені умови для дитячого дозвілля, занять спортом, відпочинку в парковій зоні.

Royal Family Club - одне з найбільших котеджних містечок в Україні і єдине в Житомирському регіоні, яке складається зі 185 таунхаусів різного планування. Це містечко закритого типу з відеонаглядом та цілодобовою охороною.

Обравши житло тут, ви отримуєте новенький з продуманим плануванням будинок, загальною площею від 84 кв. м до 126 кв.м, два паркомісця та власне окреме подвір’я для затишного відпочинку у колі друзів та родичів. Зовсім поруч ліс і мальовничі береги Тетерева, водночас, до найближчого супермаркету всього 200 метрів, зручно діставатися до школи, медичних установ. Загалом, Royal Family Club має гарне транспортне сполучення з містом.

За останній рік на території житлового комплексу уже зведено 16 таунхаусів і одразу ж стартувало будівництво другої лінії з 32 помешкань.

«Станом на грудень 2021 року на території житлового комплексу проведені всі зовнішні комунікації, такі як водопостачання та каналізація. Наразі проводяться роботи з підключення газопостачання. Також розпочалися роботи з благоустрою території першої лінії забудови, де вже зовсім скоро мають з’явитися перші мешканці», - розповіли в компанії забудовника.

У Royal Family Club знають, як зробити родину щасливою, адже при плануванні передбачили не лише комфортні помешкання преміум-класу, а й локації для дозвілля, спорту, відпочинку, звісно ж подбали про безпеку та зручність, комплексне обслуговування – від прибирання території, стрижки газонів і до послуг фахових майстрів: садівників, електриків, сантехніків.

А ще тут не забули про новорічні традиції робити приємні сюрпризи і дарувати подарунки. Тож до новорічних свят при купівлі таунхаусу в Royal family club можна отримати суттєву знижку – до 60 000 гривень.

Не пропустіть чудову нагоду придбати омріяне житло за найвигіднішою пропозицією!

Royal Family Club

м. Житомир, вул. Жуйка, 28

телефон: 067-161-98-98

https://rfc.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Royal Family Club таунхаус котедж  
Матеріали по темі