Влада

Мер продовжив контракти з керівниками двох КП: «Фармація» - на рік, «Інспекція з благоустрою м.Житомира» - на три роки

20 January 2022, 13:34

Мер Житомира Сергій Сухомлин продовжив контракти з керівниками двох комунальних підприємств міської ради.

Відповідні розпорядження Сухомлин підписав 17 січня 2022 року.

З начальником КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Юрієм Юзвинським контракт продовжили до 21 січня 2025 року.

Нагадаємо, Юрій Юзвинський у 2015 році був обраний депутатом Житомирської міської ради від об’єднання «Самопоміч». В січні 2016 року очолив КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» замість колишнього «регіонала» Юрія Самборського. Тоді ж мер пояснював, що Юзвинський призначений, щоб провести ліквідацію комунального підприємства. Але в листопаді 2016 року контракт з Юзвинським продовжили до 20 січня 2022 року, а мер пояснив, що вирішили ліквідувати не інспекцію з благоустрою, а КП «Зеленбуд», втім обидва підприємства наразі працюють. На місцевих виборах 2020 року Юрій Юзвинський балотувався в депутати Житомирської обласної ради від ОПЗЖ, але депутатом не став.

З директором КП «Фармація» Геннадієм Забродським контракт продовжили до 2 лютого 2023 року.

Нагадаємо, Геннадій Забродський був призначений директором КП «Фармація в липні 2020 року. На той час Забродський був депутатом Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина». В січні 2021 року контракт з директором КП «Фармація» продовжили до 1 лютого 2022 року. 4 жовтня 2021 року мер нагородив Геннадія Забродського відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром ІІІ ступеня». На місцевих виборах 2020 року Забродський балотувався в депутати Житомирської міської ради від ВО «батьківщина», але депутатом не став.

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році Житомирська міська рада ліквідувала два комунальних підприємства – КП «Здоров’я» та КП «Профілактика».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження контракт Юзвинський інспекція з благоустрою Забродський Фармація  
Матеріали по темі