Місто

Оновлений комплекс ДоДо в Житомирі

25 January 2022, 10:24

Хочемо заново познайомити житомирян та гостей міста з унікальним місцем, де кожен знайде для себе щось до душі, роботи чи відпочинку.

Готель ДоДо запрошує до оновлених номерів класу люкс та стандарт. Сніданки завжди включені, в номерах є все необхідне для комфортного проживання та відвідування СПА, а ресторан завжди до ваших послуг для ситного обіду або романтичної вечері.

СПА Додо чекає на всіх бажаючих для відпочинку та релаксу (навіть якщо ви не проживаєте в готелі). До ваших послуг велика соляна печера, яка прийде до душі вашим діткам, особдтво рекомендована після хвороб, а для дорослих подарує здоров’я шкірі та певну медитацію за рахунок обстановки, яка там панує.



5 саун на будь-який смак: соляна, трав’яна, римська, фінська та руська. Для останніх двох є штучна ополонка.

На території спа є душові кабіни, зони відпочинку, великий басейн та гарячий джакузі. В СПА також є масажні та косметичні кабінети профільних майстрів та багатий комплекс процедури під ваші потреби.

Від недавно в ДоДо працює велика, простора та професійно обладнана конференц-зала, яку ви можете орендувати під будь-які потреби. Від корпоративу до робочих засідань.

В комплексі ДоДо функціонує банкетна зала для урочистих подій, що дає можливість в одному місці спланувати комплексне святкування події не виїжджаючи за межі готелю.

ДоДо - це місце, де про вас турбуються, де є можливість хоч на деякий час відволіктися від зовнішнього світу, де ви сміливо можете приймати гостей та розвивати свою справу.








Адреса: м. Житомир, проспект Незалежності, 13
Тел.: 050 320 16 47
Сторінка в
Instagram

Пресслужба комплексу ДоДо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДоДо СПА відпочинок сауна готель  
Матеріали по темі