Місто

В школах Житомира на карантин закриті 62 класи, в області – одна школа на канікулах і два ліцеї на дистанційному навчанні

25 January 2022, 10:59

В загальноосвітніх закладах Житомира станом на ранок 25 січня на карантині перебувають 62 класи.

Таку інформацію на запит Житомир.info надали в міській раді.

«Кількість закритих класів – 62, кількість захворілих у закладах – 27 дітей та 29 осіб персоналу, на самоізоляції перебувають 2013 учнів. Кожного дня ми відстежуємо ситуацію, в дитячій лікарні на стаціонарному лікуванні наразі перебуває 26 дітей з коронавірусною інфекцією, кожен день додається 5-6 дітей», - розповіла в коментарі Житомир.info заступниця мера Марія Місюрова.

Зазначимо, що закриті класи є у 14 навчальних закладах Житомира, найбільше – в школі №28 та гуманітарній гімназії №23.

Щодо ситуації в Житомирській області, то станом на вечір 24 січня за інформацією департаменту освіти і науки ОДА з 570 закладів загальної середньої освіти 1 знаходиться на канікулах (школа в Новогуйвинському) та 2 працюють дистанційно у зв’язку із карантином (Новоград-Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та Бердичівський спортивний ліцей).

«Також з 24 157 працівників ЗЗСО області 578 невакциновані проти COVID-19, з яких 452 мають довідки з протипоказаннями, а 126 відсторонено від освітньої діяльності», - інформує пресслужба ОДА.

Нагадаємо, у Житомирі збільшується кількість хворих на COVID-19: станом на 24 січня в міській лікарні №1 перебували 60 хворих на коронавірус, серед яких 12 – вагітні жінки; в стаціонарі дитячої лікарні знаходилося 19 пацієнтів з підтвердженою коронавірусною інфекцією.

Де в Житомирі можна отримати бустерну дозу вакцини від COVID-19, скільки містян її вже зробили та чому - дивіться у сюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин школа коронавірус Місюрова діти  
Матеріали по темі