Місто

До ювілею мер Житомира нагородив завідуючу дитсадком відзнакою «За заслуги перед містом»

1 February 2022, 11:06

Мер Житомира Сергій Сухомлин нагородив завідувача центру розвитку дитини №53 Людмилу Тищук відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІІ ступеня.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 31 січня 2022 року.

«За вагомий особистий внесок в інноваційну діяльність системи дошкільної освіти, ефективність управлінських процесів та результативність науково-педагогічної діяльності», - зазначається у розпорядження про нагородження.

Зауважимо, що 1 лютого цього року Людмила Тищук святкує ювілей. А дитячим садком № 53 «АБВГДейка», який знаходиться в мікрорайоні Маликова, Людмила Тищук керує з 1993 року – з моменту відкриття закладу.

Нагадаємо, в грудні 2021 року до ювілею нагородили відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром» ІІ ступеня депутатку Житомирської міської ради, голову фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» Наталію Леонченко.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2019 року з нагоди Дня працівників освіти президент Володимир Зеленський присвоїв завідуючий центром розвитку дитини №53 «АБВГДейка» Людмилі Тищук почесне звання «Заслужений працівник освіти України».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитсадок За заслуги розпорядження Тищук  
Матеріали по темі