Місто

У Житомирі молодші класи чотирьох шкіл і міського колегіуму відновлюють очне навчання

10 February 2022, 14:24

Житомирські школи №16, 19, 30, 35 і міський колегіум з понеділка 14 лютого відновлюють очне навчання для 1-4 класів. У всіх інших закладах загальної середньої освіти продовжуватимуть дистанційне навчання ще тиждень

Про це 10 лютого повідомляє пресслужба міської ради.

«Сьогодні на ранок в дитячій лікарні госпіталізовано 10 дітей за добу. Саме в дитячій лікарні на стаціонарному лікуванні знаходиться 40 дітей. Ця цифра практично є сталою за останні декілька днів, але є у нас підвищення показника захворюваності на ГРВІ, який перевищує епідемічний поріг вдвічі. Враховуючи таку ситуацію, було проведено опитування серед 33 закладів загальної середньої освіти. Готові вийти на очне навчання в 1-4 класах п’ять шкіл (ЗОШ №16, 19, 30, 35 і міський колегіум). Всі інші будуть навчатися за технологіями дистанційного навчання ще тиждень», - сказала заступниця міського голови Марія Місюрова.

Дану пропозицію розглянуть під час засідання комісії з питань ТЕБ і НС.

Нагадаємо, 27 січня міська комісія ТЕБ та НС вирішила з 31 січня перевести учнів 1-11 класів житомирських закладів освіти на дистанційне навчання. 3 лютого дистанційне навчання школярів вирішили продовжити до 14 лютого.

Як навчаються учні початкових класів, розповідаємо на прикладі Житомирської міської гімназії № 3 – дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, Міністерство освіти і науки 26 січня 2022 року рекомендувало запровадити для учнів 5-11 класів дистанційне навчання у зв’язку зі стрімко зростаючим показником захворюваності на COVID-19 у деяких регіонах. 2 лютого головний санітарний лікар України Ігор Кузін поінформував, що незабаром шість областей, серед яких – Житомирська, перейдуть до «червоної» зони через погіршення показників захворюваності на COVID-19. Але 8 лютого 2022 року Державна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення залишити Житомирську область у «помаранчевій» зоні карантинних обмежень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин школа дистанційне навчання Місюрова  
Матеріали по темі