Політика

В «УДАРі Віталія Кличка» розпочалися всеукраїнські «Курси першої домедичної допомоги»

21 February 2022, 16:23

У партії «УДАР Віталія Кличка» почали всеукраїнські тренінги «Курс першої домедичної допомоги». Навчання у сертифікованого тренера пройдуть всі охочі в кожному регіоні країни. Про це повідомляє офіційний сайт партії.

Речник партії Олег Петровець наголосив на тому, що ініціатива «УДАРу» спрямована на зменшення паніки серед суспільства.

«Партія «УДАР» розпочала курс першої домедичної допомоги. Курс буде проходити не лише в Києві, а в кожній області. Нинішня ситуація є такою, що потрібно бути готовими до будь-якого розвитку подій. Якщо людина готова і має знання алгоритму, то це є найефективнішою вакциною проти паніки. Ці тренінги є актуальними, бо ми отримали величезний відгук від людей. За першій дні реєстрації подали заявку декілька тисяч людей. Дана тема дуже важлива для людей, вони готові приходити і застосовувати ці знання. Надзвичайно велика шана і подяка людям, які проводять ці тренінги», - сказав Петровець.

Він зазначив, що навички надання першої домедичної допомоги потрібні для щоденного життя кожного свідомого громадянина.

«Ці тренінги не лише для того, щоб мати знання на випадок бойових дій. Кожен відповідальний громадянин повинен мати ці знання, щоб допомогти комусь вдома, у транспорті, під час масового заходу. Тому це внесок «УДАРу» у розвиток громадянського суспільства», - сказав речник партії.

В Житомирі «Курси першої домедичної допомоги» від «УДАРУ Віталія Кличка» розпочнуться вже цього тижня.

Пресслужба політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УДАР Кличко політика партія  
Матеріали по темі