ДОПОМОГА

Житомиряни організували волонтерський штаб та закликають долучатися

3 March 2022, 11:37

Небайдужі житомиряни організували волонтерський штаб задля допомоги у боротьбі з окупантом.

Про це 2 березня у Facebook повідомив житомирянин, колишній заступник міського голови Дмитро Ткачук.

«7-й день війни і хаос та шок поступово перетворився на системну роботу по тиловому забезпеченню. Сьогодні повноцінно запустили систему #волонтерський_штаб_Житомир, або внутрішня назва WARtinder», – йдеться у дописі.

Дмитро Ткачук описав принципи роботи штабу:

1. Акумулюємо всі можливості та пропозиції допомоги за допомогою телефону гарячої лінії та гугл-форми, та формуємо базу даних.

2. Класифікуємо їх по 14 основних напрямках і видах. Кожен напрям має свого координатора.

3. Збираємо заявки від силових структур, виконкому, ТРО, блок-постів ...

4. Вносимо всю інформацію в програму Trello, де кожен координатор має свій дашборд з заявками, що надходять та переліком наявних ресурсів та джерелами задоволення заявок.

5. Координатор напрямку, шукає оптимальне рішення задоволення заявки та вирішує питання.

Зазначається, що станом на вечір 2 березня за таким принципом отримали понад 60 заявок (в т.ч. комплексних) та майже 100 різних пропозицій. Всього зібрано майже 1500 різних пропозицій участі у волонтерському опорі.

«Дякую всім хто в міру своїх сил і можливостей намагається допомагати захищати нашу країну: хто воює, хто будує, хто фізично допомагає, хто забезпечує ресурсами та інформацією, нашій ІТ команді, диспетчерам та тисячам людей, які хочуть і головне реально допомагають. Долучайтесь до волонтерського опору і ми обов'язково переможемо», – закликав Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, з 2 березня в Житомирській області починав діяти Гуманітарний центр збору речей та допомоги.

Нагадаємо, 27 лютого житомиряни зносили речі та харчі для тероборони та біженців, плели маскувальні сітки і готували коктейлі для ворога. Охочі допомогти житомирській територіальній обороні можуть перераховувати кошти на рахунки БО «Фонд громади Житомира».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волонтер волонтерство волонтерський штаб війна допомога  
Матеріали по темі