ДОПОМОГА

Житомирська військова адміністрація складає реєстр авто, які можуть бути залучені для перевезення переселенців та вантажів

3 March 2022, 12:55

Логістичний центр при Житомирській військовій адміністрації складає реєстр транспортних засобів, які можуть бути залучені для перевезення переселенців, вантажів та гуманітарної допомоги.

Про це 2 березня у Telegram-каналі повідомила Житомирська військова адміністрація.

«Звертаємось до власників транспортних засобів. Якщо ви маєте бажання допомогти у виконанні великих та маленьких гуманітарних місій або доставки необхідних речей нашим захисникам, просимо повідомити про це та наявні у вас транспортні засоби координатора з логістики за телефоном +380979690140. Внесок кожного зараз надзвичайно важливий. Жителі Житомирщини – ви неймовірні. Україна – непереможна!», – йдеться у повідомленні.

Згодом, 3 березня, Житомирська військова адміністрація поінформувала, що менш ніж за добу кількість охочих допомогти на власному транспорті значно перебільшила можливості однієї телефонної лінії!.

Тому відсьогодні, 3 березня, підключили ще один телефон. Тих, хто не додзвонився вчора, просять телефонуйте зараз.

Телефони логістичного центру:

+380976487349

+380979690140

«Ви знову продемонстрували, що є взірцем людяності й доброчинства. Залишайтесь такими ж мужніми та чуйними водночас! Разом до перемоги!», – кажуть у військовій адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, з 2 березня 2022 року в Житомирській області почав діяти Гуманітарний центр збору речей та допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна воєнний стан допомога автомобіль  
Матеріали по темі