Місто

Житомир отримав медичне обладнання та ліки від пошуково-рятувальної служби Німеччини

11 March 2022, 15:10

Житомир отримав гуманітарну допомогу від Міжнародної пошуково-рятувальна служба Німеччини (ISAR Germany).

Про це 11 березня повідомляє Житомирська міська рада.

«International Search And Rescue Germany суттєво підсилив Житомир медичним обладнанням, ліками для закладів охорони здоров’я, зокрема – для пологових будинків. Ця підтримка не просто важлива. Це символ єдності, солідарності та розуміння партнерства! Ми цінуємо кожну допомогу в такий нелегкий час!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 березня міська рада інформувала, що Житомир отримав гуманітарну допомогу від польського міста-побратима Плоцька. 4 березня Житомир отримав допомогу від австрійських друзів. 8 березня Житомир отримав гуманітарну допомогу з Данії, від громадян та дитячого магазину, і чергову партію допомоги з Польщі та Німеччини.

Як повідомляв Житомир.info, з 2 березня 2022 року почав діяти обласний Гуманітарний центр збору речей та допомоги, зокрема, 7 березня з Житомирської області до постраждалого від дій окупантів селища Бородянка Київської області доправили майже 6 тонн харчів. Станом на 10 березня в область надійшло більше 650 тонн гуманітарної допомоги від жителів області, інших регіонів України, а також країн ЄС, зокрема Польщі, Італії тощо.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 11 березня 2022 року читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна гуманітарна допомога Німеччина  
Матеріали по темі