Політика

Мер Житомира звернувся до білорусів: Виходьте, кажіть відверто, що ви думаєте про війну в Україні

22 March 2022, 10:30

Мер Житомира Сергій Сухомлин в ефірі незалежного білоруського телеканалу «Белсат TV» звернувся до білорусів.

Про це сам Сухомлин повідомив вранці 22 березня.

«Два роки тому в Житомир проходив великий Українсько-білоруський форум, ми показували свої досягнення. Після цього форуму ми купили в Білорусі чудові автобуси МАЗ, 50 білоруських тролейбусів, які сьогодні перевозять наших громадян… Білоруси, не мовчіть! У разі вторгнення на цих ваших МАЗівських автобусах до вас повезуть ваших дітей, ваших батьків, без рук, без ніг, вбитими. Тому заради них виходьте, підіймайте голову і кажіть відверто те, що ви думаєте про війну в Україні. Це не наша і не ваша війна, це війна путіна. І разом, я переконаний, що ми отримаємо незалежність Україну і отримаємо незалежну, вільну, демократичну Білорусь», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у вечірньому зверненні 21 березня мер Житомира Сергій Сухомлин казав, що білоруська десантно-штурмова бригада відійшла від українського кордону, це додає трошки оптимізму, але розслаблятися не варто.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 3-4 жовтня 2019 року в Житомирі проходив Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь за участю президентів Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 22 березня 2022 року читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Білорусь війна Сухомлин  
Матеріали по темі