ДОПОМОГА

Фонд соцзахисту осіб з інвалідністю пояснив, як таким особам в Житомирській області отримати гуманітарну допомогу

24 March 2022, 07:32

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю пояснив, як таким особам, що проживають у Житомирській області та постраждали внаслідок агресії рф, отримати гуманітарну допомогу.

Роз’яснення оприлюднила 23 березня пресслужба ОДА.

«Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю інформує, якщо ви опинилися в скрутному становищі або вимушені були тимчасово переселитися в інші області України – подавайте заявку на адресну допомогу. Зверніться в найближче до вас обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю за місцем вашого перебування. Напишіть заяву на отримання гуманітарної одноразової адресної допомоги, вказавши прізвище, ім’я, по-батькові, групу інвалідності, з якої області переселилися та фактичне місце перебування, а також контактний номер телефону», - йдеться у повідомленні.

Адреса Житомирського відділення:

10003, м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

Телефони: (0412) 41-39-47, (0412) 47-38-26, (0412) 47-38-59.

Електронна пошта: Zhytomyr.ov@ispf.gov.ua та ztovfszi@ukr.net

Нагадаємо, в Житомирі з 18 березня гуманітарну допомогу видають наступним категоріям: особи з інвалідністю першої та другої груп, особи старші 80 років, діти з інвалідністю.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2022 року в Житомирі містянам почали видавати гуманітарну допомогу відповідно до попередньо сформованих заявок. За перший день гуманітарну допомогу видали майже 2000 людям. У вечірньому зверненні 17 березня мер Сергій Сухомлин повідомив про призупинення видачі гуманітарної допомоги, оскільки деякі громадяни зловживають цим, але по всім отриманим 12700 заявкам допомога буде видана.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гуманітарна допомога соцзахист інвалідність  
Матеріали по темі