Здоров'я

Житомирська медична клініка «МедісК»: лікарі, яким довіряєш на всі 100%

23 May 2022, 15:48

Весна – це час оновлення, пора, коли особливо хочеться бути здоровим і вродливим, повним енергії та впевненості. І хоча війна притупила смак до простих радощів життя, однак загострила бажання лишатися стійкими і сильними, нескореними і красивими, бути корисними Батьківщині та людям.

Аби завжди лишатися активними, у будь-яку пору року та навіть у найскладніші життєві періоди необхідно дбати про власне здоров’я. Піклуватися про себе та рідних житомирянам допомагає приватна медична клініка «МедісК». Основними напрямами роботи закладу є гінекологія, фізіотерапія, неврологія, ендокринологія, терапія та ультразвукова діагностика. У період війни клініка працює та продовжує надавати якісні медичні послуги.

Неврологія. Біль у спині – одна з найпоширеніших проблем зі здоров'ям і серед людей старшого віку, і серед молоді. Весняний дачний сезон з відповідними фізичними навантаженнями багатьом нагадав про цю проблему. «Примочки», «натирання» або метод «саме пройде» – абсолютно недієві, і затягування з походом до лікаря лише погіршить ситуацію, адже причиною можуть бути серйозні неврологічні патології. Кваліфіковану консультацію щодо причин та методів лікування неврологічних недуг нададуть спеціалісти клініки «МедісК».

Медзаклад оснащений найсучаснішим фізіотерапевтичним обладнанням, віднайти аналогічне у нашому місті практично неможливо. У клініці доступна PRP-терапія або плазмотерапія. Цей метод відомий як «ін’єкція молодості», однак це також один з найефективніших інструментів у лікуванні захворювань опорно-рухового апарату. Метод передбачає використання власних клітин крові (тромбоцитів), які містять фактори росту, для регенерації тканин. Ін’єкції з власною плазмою крові допомагають зняти запалення, усунути больові відчуття, і – що найголовніше – «відремонтувати» пошкоджений хрящ, м’яз, суглоб тощо. Тобто, плазмотерапія запускає процес самовідновлення пошкодженої ділянки. Тому цей спосіб особливо доцільний у задавнених та хронічних випадках, коли тканина зазнала зношення. Важливим є те, що плазмотерапія виключає ймовірність виникнення алергічних реакцій, також унеможливлює негативний вплив на органи травної системи, що буває при медикаментозному лікуванні. До слова, цей терапевтичний інструмент набув стрімкого поширення зокрема й через те, що добре «зарекомендував» себе в лікуванні травм у спортсменів.

У боротьбі з патологіями периферійної та центральної нервової системи в клініці «МедісК» також застосовують лазеротерапію,електротерапію, магнітотерапію та ультразвук,а також метод ударно-хвильової терапії.

Знання і досвід спеціалістів медичного центру «МедісК» у поєднанні з новітніми методами звільнять пацієнта від нестерпного болю неврологічного походження та вбережуть від ускладнень.

Серед інших напрямів роботи клініки – ендокринологія. Найчастіше на консультацію до ендокринолога пацієнта направляють інші лікарі, наприклад, терапевт чи гінеколог. А все тому, що залози внутрішньої секреції відповідають за продукування життєво важливих гормонів, які беруть участь у складних біологічних процесах та відповідають за роботу нирок, шлунку, репродуктивної системи тощо. Тож гормональні збої можуть стати причиною багатьох розладів. Прийом ендокринолога у «МедісК» – це високофахова консультація, точна діагностика за допомогою сучасного обладнання та якісне лікуванню усіх видів ендокринопатії.

Найпоширеніші патології, які лікує ендокринолог:

• ендемічний зоб

• цукровий та нецукровий діабет

• порушення метаболізму кальцію та вітаміну D

• ожиріння

• мастопатія

• розлади репродуктивної системи

• нервово-психічні відхилення

Людям після 40-річного віку, а також пацієнтам з надмірною масою тіла, незалежно від віку, рекомендується проходити щорічні профілактичні огляди у лікаря ендокринолога.

Одним із покликань приватної клініки є турбота про майбутнє – обслуговування пацієнток, які очікують народження малюка. Медичний заклад забезпечує ведення вагітності «під ключ» і пропонує повний спектр необхідних досліджень. Важливо, що клініка оснащена сучасним апаратом експертного класу для проведення кардіотокографії (КТГ) плоду (цей новітній метод, зокрема, дає можливість проводити одномоментне дослідження при багатоплідній вагітності).

Окрім ретельного обстеження, фахового супроводу і доброзичливого ставлення, у «МедісК» майбутні матусі можуть отримати ексклюзивні бонуси:

тейпування (накладання на окремі частини тіла спеціальних бавовняних еластичних стрічок на клейкій основі. Тейпи допоможуть рівномірно розподілити навантаження на всі групи м’язів, зменшити набряки);

визначення ризиків вагітності згідно з міжнародною шкалою FMF;

тест на фібронектин (швидкий тест на діагностику ризику передчасних пологів);

зв'язок в режимі 24/7, що надзвичайно важливо для морального спокою вагітної.

За необхідності, у клініці проведуть тест на передчасне відходження навколоплідних вод.

Вагітність – один з найважливіших і найбільш трепетних періодів у житті жінки, і прожити його потрібно під опікою люблячих рідних та в супроводі кваліфікованих лікарів, яким довіряєш на всі 100%.

Більше про клініку «МедісК», а також про методи лікування гінекологічних хвороб читайте тут. Про підступність безсимптомних жіночих захворювань та профогляди, які рятують життя, – тут

Записатися на прийом можна за телефоном: (097) 121-00-21

Медична клініка «МедісК»
Адреса:
м. Житомир, майдан Путятинський, 9/50
Cторінка у
Facebook-
Сторінка в Instagram

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МедісК клініка медична клініка лікар гінекологія облік по вагітності плазмотерапія  
Матеріали по темі