Новини компаній

Скільки коштує ремонт вікон у Києві та Україні?

30 May 2022, 14:30

Власники металопластикових вікон часто стикаються з ситуацією, коли вікно перестає справлятися зі своїми функціями. Протяг, заклинила стулка, розбитий склопакет та інші проблеми вимагають усунення - та не всі вони можуть бути вирішені самотужки. Оптимальний вихід із ситуації — звернутися до компанії, яка виконує ремонт пластиковых окон в Киеве, Житомирі та інших містах України. Але скільки коштують її послуги?

Спробуємо розібратися у ціноутворенні та попередньо розрахувати бюджет.

Від чого залежить вартість?

Перше, що варто врахувати, ремонт металопластикових вікон у 95% випадків виправданий економічно. Відновлення працездатності вікна буде дешевшим за купівлю та встановлення нової конструкції. Але що впливає на вартість ремонту?

При формуванні кошторису фахівці компанії «Енфілд Віндовс» у Києві враховують:

  • Потреба у ремонті як такому. Іноді проблема вирішується регулюванням чи чищенням механізму. Це дозволить скоротити витрати.
  • Характер несправності. Чим складніша поломка, тим дорожчою буде її усунення.
  • Потреба заміни деталей. Якщо потрібна заміна – до вартості ремонту додаємо ціну елемента (так, при замовленні у нашій компанії ціна буде нижчою, ніж у середньому по ринку).

Майже завжди перед ремонтом майстра компанії Энфилд Виндовс проводять діагностику для пошуку несправності та визначення оптимальної схеми її усунення. Підсумкова сума узгоджується лише після діагностики.

Виняток - очевидні ситуації на кшталт розбитого склопакета.

Розцінки на регулювання та обслуговування пластикових вікон

Вище ми зазначили, що ремонт не завжди потрібний. Іноді проблема усувається за допомогою регулювання. Наприклад, можна позбутися протягів або прибрати «затирання» стулки, коли при відкриванні або закриванні вона чіпляє раму.

Витрати будуть цілком «підйомними»:

  • Просте регулювання вікна - 150 - 200 гривень, складне (з переміщенням склопакета) - від 300 гривень.
  • Регулювання вхідних пластикових дверей - від 450 гривень, балконних дверей - 200 - 250 гривень.
  • Чищення та змащування фурнітури зі зняттям стулки – від 250 грн.

Ці та інші процедури дозволяють усунути досить серйозні проблеми у роботі вікна. При цьому регулювання та обслуговування майстрами Енфілд Віндовс проводиться від 20 хвилин до 1 години, а на всі роботи компанія дає 1 рік гарантії.

Окремої згадки стоїть заміна віконного ущільнювача. Цю процедуру потрібно проводити періодично (раз на 5 років за відсутності догляду, приблизно раз на 8 - 15 років при регулярному змащенніі ущільнюючого контуру). Вартість залежить від розмірів вікна - ціна становить від 50 до 60 грн за погонний метр в залежності від типу ущільнювача, включаючи роботу та матеріал.

Ціни на ремонт вікон у Києві

Іноді одним лише регулюванням неможливо вирішити проблему — і майстру доводиться виконувати складніший ремонт або замінювати деталі, що вийшли з ладу. Ціни на такі операції в Києві будуть вищими, ніж на регулювання:

  • Приблизно 350 - 450 грн. варто розблокувати вікно, стулка якого застрягла у відкритому або закритому положенні.
  • Від 600 грн обійдеться заміна петлі, що вийшла з ладу.
  • Від 1500 грн за квадратний метр коштує заміна склопакета.
  • Від 1800 грн - заміна віконної або дверної фурнітури при поломці (у вартість включена ціна запчастин).

Якщо потрібно — майстри виконають і трудомісткіші роботи. Наприклад, глухе вікно можна зробити відкритим, виготовивши та встановивши стулку.

У будь-якому випадку відкладати регулювання, а тим паче ремонт пластикового вікна не варто. Експлуатація несправної конструкції не тільки стає причиною зростаючих тепловтрат. Вона призводить до збільшення зносу - і замість регулювання або дрібного ремонту вам незабаром буде потрібно замінити весь механізм або вікно в цілому. Так що вчасно проведені ремонт та регулювання зберігають ваш комфорт та економлять ваші гроші!

За будь-яких несправностей пластикових вікон або дверей жителі Києва та багатьох інших міст України (зокрема мешканці Житомира) можуть звернутися до компанії «Енфілд Віндовс».

Кваліфікація наших майстрів дозволяє професійно усувати навіть найсерйозніші дефекти. Крім того, на всі виконані роботи ми даємо гарантію не менше 1 року – а наші ціни на ремонт вікон залишаються цілком доступними.

Скільки коштує ремонт пластикових вікон та дверей у Києві в 2022?

Ціна на ремонт і регулювання вікон та дверей в Києві ❇️ Ціна від 300 гривен ☎️ Телефонуйте 096 268 49 49

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вікна двері МПО  
Матеріали по темі