Події

У селі Житомирської області Volkswagen з’їхав з дороги та перекинувся, 23-річний хлопець у лікарні

6 June 2022, 12:33

Уночі 4 червня на автодорозі Чуднів – Іванопіль, у с. Бейзимівці Вільшанської громади сталася ДТП.

Про це 6 червня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, близько 01:00 водій автомобіля Volkswagen Golf, 22-річний житель смт Іванополя, рухаючись у напрямку м. Чуднова, не впорався з керуванням та здійснив виїзд за межі проїзної частини, де автомобіль перекинувся. У результаті ДТП пасажир автомобіля, 23-річний житель Краснопільської громади, отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення причин та обставин події.

Нагадаємо, вранці 6 червня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області перекинулась вантажівка: рух у напрямку Києва ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info,, вдень 4 червня 2022 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області сталася ДТП з потерпілими. Один з автомобілів-учасників автопригоди перекинувся на дах. За першочерговою інформацією патрульних було відомо про 5 постраждалих пасажирів, троє – яких – діти. Через ДТП рух у напрямку столиці здійснювався однією смугою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Volkswagen аварія потерпіла лікарня 
Матеріали по темі