Місто

Щоп’ятниці у гідропарку житомиряни можуть безкоштовно отримати інвентар для занять спортом

4 July 2022, 16:39

У житомирському гідропарку всі охочі можуть орендувати інвентар та безкоштовно зайнятись спортом.

Про це 4 липня повідомила пресслужба Житомирської ОВА.

«У рамках соціального проєкту Президента України “Активні парки – локації здорової України” за ініціативи Житомирського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» у гідропарку міста Житомир кожен має можливість взяти спортивний інвентар та безкоштовно позайматися. Дані заходи будуть відбуватися періодично з метою задоволення потреб дітей та їхніх батьків, у тому числі і для внутрішньо переміщених осіб», - йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що всі бажаючи мають можливість користуватися скакалками, різними м'ячами для ігрових видів спорту, наборами для бадмінтону, фрізбі, інвентарем для рухливих ігор, а також можуть пограти в шашки та шахи.

У коментарі Житомир.info директор Житомирського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко зазначив, що даний захід буде відбуватися щоп’ятниці.

«Щоп’ятниці з 10:00 до 18:00 житомиряни можуть приходити у гідропарк та брати інвентар. У районі «Колеса огляду» будуть знаходитись інструктори з фізичної культури і в них цей інвентар можна буде брати і користуватися», - розповів директор Житомирського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Нагадаємо, 17 червня представникам районів у Житомирській області передали 49 сумок зі спортивним інвентарем. Що саме входить до такої сумки та де є «активні парки» у області, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, що 23 лютого 2022 року Кабінет міністрів розподілив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання окремих заходів з реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

У вересні 2021 року Житомирська ОДА інформувала, що на в області території відкритих локацій «Активних парків першої черги» буде організовано тренування відповідно до розроблених планів тренувань із залученням модератора (регіонального спортсмена).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: активний парк спорт інвентар 
Матеріали по темі