Місто

На вихідних у Житомирі буде до 27 градусів тепла, можливий дощ

8 July 2022, 14:03

Упродовж вихідних, що наближаються, 9-10 липня, в Житомирі та області має утриматися комфортна літня температура повітря – буде щонайбільше +27 градусів за Цельсієм. Очікується короткочасний дощ, місцями можлива гроза.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

9 липня, субота

По Житомиру: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі +13-+15°C, вдень +25-+27°C.

По області: мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями короткочасний невеликий дощ, місцями гроза. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі +11-+16 тепла, вдень +22-+27°C.

10 липня, неділя

Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями короткочасний невеликий дощ, місцями гроза. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-15°C, вдень 20-25°C.

Подібною має бути погода і на початку наступного робочого тижня: до 23 градусів тепла, короткочасний дощ, гроза.

Нагадаємо, робочий тиждень, що завершується, 4-8 липня, відзначився зміною погодних умов у Житомирі та області, як і прогнозували синоптики. Так, у понеділок-вівторок було сухо і спекотно – до +33 градусів за Цельсієм. Але в середині тижня характер погоди дещо змінився: дощило, подекуди були грози. Температура повітря знизилася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода липень спека синоптик дощ  
Матеріали по темі