Фоторепортаж

Кольорові птахи миру, аніматори та солодощі: у Житомирі для дітей ВПО організували захід для підтримки емоційного стану. Фоторепортаж

8 August 2022, 13:46

Територія майстер-класів, локація з безкоштовним попкорном та солодкою ватою, аквагрим і зачіски, локація з голубами, поліцейська локація, фотозона, аніматори та інші розваги – у Житомирі для дітей ВПО та дітей загиблих учасників АТО/ООС організували благодійний захід «Щасливе дитинство України».

«Це емоційно підтримувальний захід для тимчасово переміщених дітей та для дітей загиблих учасників АТО/ООС. Щоб не було скупчення, ми за часом розподілили дітей на три групи. Сьогодні до нас завітали друзі з Харкова. Вони їздять по Україні з такою програмою. На кількох локаціях дітей очікує анімаційно-інтерактивна програма, майстер-класи різного направлення, «голуби миру», безкоштовні солодощі, аквагрим у патріотичному стилі та зачіски», – розповіла начальниця управління культури Житомирської міськради Ілона Колодій.

Під час ранкового заходу пролунали сирени і дітей перемістили в укриття, де їм організували розваги та смаколики. Після тривоги захід продовжили на вулиці в облаштованих локаціях.

Нагадаємо, з 4 липня 2022 року в Житомирі розпочав роботу денний табір емоційного відновлення для дітей-переселенців віком від 7-ми до 11-ти років.

Як у Житомирі працює табір емоційного відновлення для дітей-переселенців, дивіться у фоторепортажі за 21 липня 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВПО переселенець переселенці дитина  
Матеріали по темі