ДОПОМОГА

В Житомирі проводять благодійний аукціон «Зігрій котика ЗСУ», щоб зібрати 100 тис. грн на термобілизну

23 September 2022, 15:12

У Житомирі з 8 вересня і до 9 жовтня триває онлайн-аукціон зустрічей, речей та послуг. Мета організаторів БФ «Янголи Армії» та БФ «Справжні Українці» - зібрати 100 тисяч гривень на термоодяг для 1-го десантно-штурмового батальйону 95-ї ОДШБр.

Слідкувати за аукціоном та брати участь можна за посиланням: https://www.facebook.com/zigrykotikazsu

Перший лот аукціону був прапор із автографом фронтмена гурту «Друга ріка» - Валерія Харчишина, зі стартовою ціною 295 грн, зараз ставки дійшли до 900 грн. Закінчення торгів по кожному з лотів буде за 14 днів після публікації, тому, ще є час взяти участь в аукціоні.


«Кожен день учасники додають нові пропозиції по лотах, які ми перевіряємо. Зараз ми опублікували 17 лотів, серед них, окрім вище згаданого, є торт, урок з плавання, вироби ручної роботи, зустрічі з цікавими людьми. До речі, найбільша ставка зараз складає вже 1500 грн. В планах – зробити декілька лотів для компаній, а ще декілька секретних лотів в різних цінових категоріях» - розповів Сергій Трохимишин, один із команди організаторів аукціону

Станом на 20 вересня вже зібрано 56 тис. грн, які перерахували люди та компанії.

Долучитися до збору коштів можна декількома способами: запропонувати себе, свій товар, або послугу на аукціон за допомогою анкети:https://cutt.ly/5XIjCOM; переказати кошти на пряму на рахунок Фонду (корпоративна картка Фонду) 5169 3324 3006 9065; або придбати щось на аукціоні.

Контактна особа по аукціону Трохимишин Сергій 0978893435 https://www.facebook.com/sergiitrokhymyshyn


Нагадаємо, житомирянки створюють унікальні речі, а кошти з їх продажу перераховують на підтримку ЗСУ. Також у Житомирі є волонтерські майстерні, які плетуть маскувальні сітки та кікімори, а дехто відправляє на передову посилки з власною випічкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон благодійник допомога волонтер термобілизна  
Матеріали по темі