Фоторепортаж

У Житомирі триває поточний ремонт Покровської, який коштує 8 млн грн. Фоторепортаж

17 October 2022, 15:09

15 вересня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиці Покровської.

За 8 млн 5 тис. 735, 98 грн ПП «Автомагістраль» відремонтує вулицю Покровську (від вулиці Київської до вулиці Михайла Грушевського, від вул. Лесі Українки до вул. Миколи Сціборського).

17 жовтня працівники ПП «Автомагістраль» займаються ремонтом та заміною люків. Тут вже частково зняли верхній шар асфальту та встановили попереджувальні знаки на всій ділянці дороги від Грушевського до Київської. Зараз відбуваються підготовчі роботи до асфальтування.

«Ремонт розпочався минулого тижня. Загальна площа, яку планують відремонтувати - близько 13 тисяч метрів квадратних. Дорожнє покриття ремонтуватимемо у дві черги. Ми вибрали два квартали з найгіршим дорожнім покриттям. Спочатку ремонтуємо ділянку від Київської до Грушевського. Цього тижня плануємо закінчити підготовчі роботи та, якщо дозволять погодні умови, наприкінці тижня - розпочати асфальтування», - розповів заступник міського голови Олександр Шевчук

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2022 року, КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало дві угоди з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиць Небесної Сотні та Покровської вартістю 12 млн грн. Зазначалося, що термін виконання поточного ремонту вулиць – до 20 листопада 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога вул.Покровська Автомагістраль 
Матеріали по темі