Влада

На поповнення матеріального резерву Житомира виділили 450 тис. грн, на медогляд добровольців тероборони – 400 тис. грн

24 October 2022, 13:09

З міського бюджету виділили 450 тис. грн на поповнення місцевого матеріального резерву для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії Житомирської міської ради 24 жовтня.

«Ми видавали зі свого матеріального резерву матеріали для постраждалих, які втратили житло, чи потрібен був частковий ремонт. Нам потрібно поповнити запаси шиферу і всього іншого», – пояснив перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Крім того, 400 тис. грн спрямують на забезпечення медичного огляду особового складу добровольчих формувань територіальної оборони.

«В нас минулого тижня була перевірка наших добровольчих формувань командуванням «Північ». Ті недоліки, які є, будуть усунені, але головне сьогодні потрібно пройти медогляди, щоб в тих людях, які отримали збою, ми точно були впевнені», - наголосив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, з резервного фонду бюджету Житомирської міської територіальної громади виділили 65 млн грн на придбання потужних генераторів.

Як повідомляв Житомир.info, станом на початок серпня 2022 року в Житомирській області росіяни бомбами та ракетами пошкодили майже 3000 будівель, понад 200 з яких зруйновані повністю. В Житомирі на 3 серпня 2022 року було 364 об'єкти, які зазнали руйнування та пошкодження внаслідок збройної агресії російської федерації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада бюджет матеріальний резерв ТрО медобстеження Сухомлин 
Матеріали по темі