Влада

САД уклала угод на 231 млн грн на утримання доріг у Житомирській області, дешевші пропозиції відхилила

25 October 2022, 12:07

Служба автомобільних доріг у Житомирській області 14 жовтня уклала угоди з ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл», ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп», ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада», АТ «Ю АР ДІ» та ТОВ «Спец Комплект Постач» на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення протяжністю 1632 км. Загальна вартість укладених угод склала 231 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

За умовами укладених угод, термін надання послуг - до припинення або скасування воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях.

У технічному завданні, що додається до документації, зазначений перелік послуг, які мають надаватися підрядником. В тому числі – ліквідація вибоїн, очищення доріг від снігу, посипання протиожеледними матеріалами, поточний огляд дороги, прибирання автобусних зупинок від сміття, періодичний огляд дороги при переміщенні пішки.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області уклала угоду з ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» на 39,4 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 204,6 км.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» зареєстроване в Києві. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 2,2 млн грн. Власниками фірми є громадяни Туреччини Іхсан Четінджевіз та Онур Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон.

Також Служба автомобільних доріг у Житомирській області уклала угоду з ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп» на 22,2 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 175,9 км.

ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп» зареєстроване в Києві. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 8,4 млн грн. Бенефіціарним власником фірми є Ігор Войтко.

З ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» уклали угоду на 94 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 656,3 км.

ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» зареєстроване у Вінниці. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 310 млн грн. Власником фірми є Максим Шкіль. ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» є одним із засновників Національної асоціації дорожників України.

З АТ «Ю АР ДІ» Служба автомобільних доріг у Житомирській області уклала угоду на 35,1 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 250,6 км.

АТ «Ю АР ДІ» (нова назва ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56») зареєстроване у Хмельницькому. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 4,4 млн грн. ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56» належить ТОВ «Сток-Центр», бенефіціаром якого є нардеп Сергій Лабазюк (обраний по округу у Хмельницькій обл.).

Ще одну угоду уклали з ТОВ «Спец Комплект Постач» на 40,3 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 344,6 км.

ТОВ «Спец Комплект Постач» зареєстроване в селі Чайки Київської області. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал 687,7 тис. грн. Власниками фірми є Сергій Дяченко та Максим Шиян.

Конкуренцію на всіх торгах фірмам склало ПП «Автомагістраль», фірма завжди пропонувала дешевшу пропозицію. У першому випадку пропозиція була дешевша на 1,9 млн грн, у другому - на 2,2 млн грн, у третьому - на 9,4 млн, у четвертому - на 3,2 млн грн, у п'ятому - на 3,9 млн грн. Однак пропозицію ПП «Автомагістраль» завжди відхиляли, оскільки фірма надала «інформаційну довідку про відсутність факту невиконання своїх зобов’язань за раніше укладеними договорами про закупівлю із замовником даної процедури, яка не підтверджена листом замовника або підписом посадової особи замовника на такій інформаційній довідці та в якій зазначено недостовірну інформацію, що є суттєвою при визначенні результатів закупівлі».

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн грн. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Житомирській області у березні уклала угоди з ТОВ «Шляхбуд-5», ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» та ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення протяжністю 1632 км. Загальна вартість укладених угод склала 263,8 млн грн. У травні замовник розірвав угоди з ТОВ «Шляхбуд-5» та ТОВ «Укр-Дор-Сервіс», сумарно заплативши 6,9 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2021 року департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації провів три аукціони на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг, вартість яких склала 900,2 млн грн. Як і минулого року, перемогу поділили між собою ПП «Автомагістраль» та ТОВ «Комфорт Буд Сервіс», але тепер їх послуги зросли у півтора раза.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД утримання дорога експлуатація прибирання тендер угода 
Матеріали по темі