Новини компаній

​Чому популярні мінітрактори

10 November 2022, 11:10

Робота у землі завжди була важким заняттям, що потребує повної віддачі сил. На щастя, сьогодні на допомогу фермерам, аграріям та власникам дач, городів, земельних угідь приходить сучасна сільськогосподарська техніка. Визнаним хітом продажів у цій категорії є мінітрактори, і це цілком логічно. Купити мінітрактори - значить зробити роботу в полі більш комфортною і приємною, переклавши найважчі обов'язки на вірного безвідмовного помічника.

Функції та особливості с/г техніки

За допомогою мінітрактора можна:

  • орати і розпушувати ґрунт;
  • зрошувати та удобрювати ґрунт;
  • підгортати овочеві культури;
  • косити траву;
  • подрібнювати гілки та вивозити сміття;
  • прибирати сніг і видаляти зледенілий наст.

В основному всі сучасні моделі обладнані механічною коробкою передач, маловитратною та простою у використанні. Вона відмінно зарекомендувала себе при обробці землі — на відміну від дорожчої гідростатики, яка підійде, якщо мінітрактор задіюється як навантажувач або, наприклад, снігоприбиральна машина. Деякі моделі оснащені гідропідсилювачем керма, що спрощує процес управління. Що стосується потужності, то власникам дач та городів (до 5 га) достатньо буде агрегату до 24 к.с., тоді як для обробки великих ділянок землі необхідний міні-трактор 40-50 к.с.

Мінітрактори: найкращі та популярні бренди

Мінітрактор — маневрений та компактний агрегат із доступною вартістю, яка, до того ж, швидко окупається у процесі використання. Точна ціна конкретної моделі залежить від потужності двигуна, наявності додаткових функцій, повного приводу та інших технічних характеристик. Популярністю українських споживачів користуються китайські марки Shifeng, Dongfeng, японські Iseki, Kubota, Mitsubishi тощо.

Зручні в експлуатації та невибагливі мінітрактори чудово зарекомендували себе у сільському господарстві. Функції цих невеликих маневрених машин просто дивують: сучасний міні-трактор виконує повний спектр польових та присадибних робіт. Незалежно від пори року цьому помічнику завжди знаходиться робота, яку він виконує швидко та якісно.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мінітрактор с/г техніка  
Матеріали по темі