Місто

У Житомирі продовжують асфальтувати Київську, громадський транспорт знову змінить рух

10 November 2022, 17:06

У Житомирі триває асфальтування вулиці Київської (ділянки від Хлібної до Небесної Сотні). Тому 11 листопада вкотре вноситимуться зміни у рух громадського транспорту.

Про це попереджає Житомирська міська рада.

Так, буде призупинений рух тролейбусів №1А, №15

• Тролейбусний маршрут №3 курсуватиме від Залізничного вокзалу за маршрутом: вулиця Київська – вулиця Східна – вулиця Грушевського – до вулиці Перемоги – далі за маршрутом.

• Тролейбусний маршрут №4 здійснюватиме рух від Залізничного вокзалу по вулицях: Київська – Східна – Грушевського – Покровська – до кінцевої зупинки Крошня та у зворотньому напрямку (Покровська-Київська-Залізничний вокзал).

Нагадаємо, 21 жовтня 2022 року пресслужба міської ради повідомляла, що у Житомирі почали ремонтувати Київську на ділянці від перехрестя з вулицею Небесної Сотні до Хлібної. 1 листопада розпочали роботи з ремонту асфальто-бетонного покриття по вулиці Київській. Йдеться про ділянку від вул. Хлібної до вул. Небесної Сотні. У зв’язку з цим вносилися зміни в рух громадського транспорту. Згодом міська рада анонсувала, що 5 листопада робітники укладатимуть верхній шар асфальту на вулиці Київській (на ділянці від Хлібної до вулиці Небесної Сотні). Повідомляли й про ремонт дороги на Покровській. У зв’язку з цим планували змінити рух громадського транспорту.

Як просувалися ремонтні роботи на Київській, дивіться у фоторепортажі за 27 жовтня 2022 року

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня 2022 року КП «Управління автомобільних шляхів» оголошувало закупівлю на ремонт вулиці Київської на ділянці від Хлібної до Небесної сотні вартістю 7 млн 734 тис. 997 грн 19 вересня участь у тендері взяло дві фірми: ВКФ «Урарту» з пропозицією у 6 млн 568 тис. 215,91 грн та ПП «Автомагістраль» з пропозицією у 7 млн 290 тис. 897 грн. Спочатку переможцем визнали ВКФ «Урарту», але 20 вересня УАШ вирішило відмінити тендер, бо «у замовника відпала потреба в закупівлі послуги».

12 жовтня 2022 року комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «УК "Комфорт-Буд» на відновлювальні роботи з ремонту покриття по вул. Київська (від вул. Небесної Сотні до вул. Івана Сльоти). Вартість укладеної угоди склала 7,7 млн грн. Зі слів заступника Житомирського міського голови Олександра Шевчука, від вулиці Небесної Сотні до Хлібної виконуватимуться роботи з відновлення тротуару та проїжджої частини, яка порушена внаслідок демонтажу. А до вулиці Івана Сльоти планується ремонт невеликими ділянками, поточний ремонт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул.Київська ремонт дорога асфальт тролейбус транспорт  
Матеріали по темі