Фоторепортаж

Допомога від житомирян жителям Куп’янська: дитячі іграшки, одяг, теплі ковдри та велосипеди. Фоторепортаж

11 November 2022, 17:25

Майже три тижні у Житомирському кінотеатрі імені Івана Франка збирали допомогу для жителів міста-друга Куп’янська, що на Харківщині. Місто пробуло в окупації з 27 лютого до 10 вересня.

10 листопада збір допомоги закінчився і найближчими днями усі зібрані речі поїдуть до тих, хто їх потребує.

За цей час вдалося зібрати шість велосипедів, один самокат, гітару, дуже багато теплих дорослих і дитячих речей, ковдр та покривал, книжок, іграшок та навіть продукти з засобами гігієни. Більшість з них вже дбайливо й надійно запаковані у коробки або ж пакети.

Всі ці речі займають кілька складських кімнат. Кімнати фактично забиті речами до верху, двері деяких навіть боялися відчиняти, щоб речі не випали. Працівники кінотеатру кажуть, що не очікували, що містяни так відгукнуться на чужу біду та дуже пишаються такими чуйними житомирянами. Кажуть, що багато разів їх розчулювали до сліз.

Так, одна жіночка у віці, яка сама ледь йшла, на тачці привезла багато теплих ковдр і речей, а один хлопчик приніс власну гітару та ще не розпакований самокат. На деяких речах є записки, проте читати їх не можна, адже адресовані вони виключно своїм майбутнім власникам.

Нагадаємо, 22 жовтня Коля Сєрга дав концерт на у Житомирі та закликав долучитися до збору допомоги місту-другу Куп’янську.

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня два деокупованих міста Харківської області Куп‘янськ та Шевченкове отримали від Житомира медикаменти, продукти, дитяче харчування, засоби гігієни, термобілизну та генератори. 25 жовтня житомирян закликали допомогти зібрати речі для мешканців деокупованого міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: допомога Куп'янськ Харків 
Матеріали по темі