Місто

Влада Житомира обіцяє продовжити дію транспортних карток з тарифом «Безліміт»

7 December 2022, 16:36

Через те, що електротранспорт в Житомирі не курсував із 16 листопада по 4 грудня міська влада обіцяє продовжити дію транспортних карток з тарифом «Безліміт».

Таке повідомлення 7 грудня оприлюднила Житомирська міська рада.

«Електротранспорт в Житомирі не курсував із 16 листопада по 4 грудня. Тому транспортні картки з тарифом «Безліміт» на 30 днів будуть автоматично продовжені на кількість днів відсутності електротранспорту. Продовження відбудеться шляхом прикладання Ваших транспортних карток до мобільних валідаторів у кондуктора/водія електротранспорту або на стаціонарному валідаторі з друком квитка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перерахунок кількості поїздок може зайняти кілька днів.

Також для продовження кількість днів для користувачів транспортної картки з тарифом «Безліміт» на 90 днів треба звернутися до КП «Житомиртранспорт», яке знаходиться на вул. Гагаріна, 24 (вхід з двору). Графік роботи підприємства: 08:00 – 17:00 (понеділок-п'ятниця), 12:00 – 13:00 (обідня перерва).

Нагадаємо, вранці 5 грудня після більш ніж двотижневої перерви в Житомирі на деяких маршрутах почали працювати тролейбуси: до Богунії (№2 та №3) і до Корубтівки (№15 та №51-А).

Як повідомляв Житомир.info, через ворожі обстріли об’єктів критичної інфраструктури з 16 листопада 2022 року в Житомирі не працював електротранспорт, на тролейбусні маршрути №2 та №3 пустили комунальні автобуси. 18 листопада заступник мера Олександр Шевчук зазначав, що поки не можуть відновити роботу електротранспорту. 28 листопада Шевчук інформував, що «говорити про роботу електротранспорту немає можливості», енергетики працюють, аби відновити роботу електротранспорту, але терміни відновлення невідомі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус транспорт проїзд транспортна карта Житомиртранспорт 
Матеріали по темі