Фоторепортаж

Діти з усієї Житомирщини до свят зібрали для військових теплі подарунки. Фоторепортаж

20 December 2022, 17:24

Діти з 21-ї територіальної громади Житомирщини зібрали теплі речі, шкарпетки, рукавички та солодощі для військових 95-ї бригади на передову.

20 грудня наймолодші вихованці Житомирського обласного Центру дитячої та юнацької творчості передали зібрані з усієї області подарунки військовим в рамках святкового заходу до Дня святого Миколая.

«Це казкова історія "Аліса в країні чудес". Відбулося свято у формі квесту, коли дітки, виконуючи різноманітні завдання, шукали кролика, який десь заховався. А на завершення заходу діти зустріли святого Миколая, знайшли кролика та передали військовим на передову подарунки, "заховані" у "кучугурах" снігу. Там і рукавички, і шкарпетки, і листівки і смаколики. Подарунки ми збирали у рамках проєкту "Крила захисту", який у нас триває з 2014 року», – розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи Центру дитячої та юнацької творчості Наталія Пантус.

Представники 95-ї бригади також привітали дітей зі святом та подякували їм за подарунки. До кінця тижня подарунки поїдуть на передову.

«Це дуже важливо для тих, хто знаходиться на передовій. Думка про те, що про нас пам'ятають діти, тепло і ласка листівок зігріває хлопців. У кожного з нас є сім'я, діти, тож діти – це наша сила, наше майбутнє», – розповів представник 95-ї бригади з позивним «Правда».

Як повідомляв Житомир.info, 13 грудня 2022 року для військових передали більше тисячі свіжих вареників, приготованих у житомирських дитячих садочках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець передова допомога подарунок дитина  
Матеріали по темі