Події

У Житомирі на вулиці Перемоги після зіткнення автівок Chrysler в’їхав у дерево, а Renault – в електроопору

27 January 2023, 12:28

У Житомирі 26 січня близько 23 години на вулиці Перемоги зіткнулися два автомобілі, після чого один з них наїхав на електроопору, а інший – на дерево, обійшлося без потерпілих

Про це 27 січня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 23-ї години, на вулиці Перемоги сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Renault та Chrysler. Як встановили патрульні, водій автомобіля Renault рухаючись у середній смузі руху не зайняв завчасно крайню ліву смугу руху маючи намір повернути ліворуч, під час здійснення маневру повороту не надав перевагу автомобілю Chrysler, що рухався в лівій смузі руху в попутному напрямку — внаслідок чого автомобілі зіштовхнулися. Після того Chrysler за інерцією наїхав на дерево, а Renault на електроопору», - йдеться в повідомленні.

На кермувальника транспортного засобу Renault поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, увечері 23 січня на вулиці Київській житомирянка потрапила під колеса легковика та опинилася в лікарні

Як повідомляв Житомир.info, уночі 24 січня 2023 року на вулиці Хлібній у Житомирі трапилася ДТП: автомобіль в’їхав у припарковане авто та пошкодив ще кілька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення вулиця Перемоги патрульна поліція 
Матеріали по темі