Новини компаній

Корисні аксесуари для авто

19 February 2023, 17:40

Сьогодні автомобіль далеко вже не розкіш, а засіб пересування, який є у більшості наших сімей. Залежно від рівня доходу ми вибираємо собі машину. Але щоб догляд за нею та керування були максимально комфортними, потрібно оснастити автомобіль певними аксесуарами. Аксесуари в автомобіль купити може бути дуже корисно, тому ми порадимо для вас кілька недорогих, але водночас дуже корисних варіантів.

Нековзний килимок

Розміри цього килимка дуже компактні — 15 на 105 сантиметрів. Майданчик із закругленими кутами можна розмістити на панелі приладів вашого автомобіля для подальшого розміщення там ключів, телефону або інших невеликих предметів.

Водовідштовхувальна наклейка на дзеркало

Багато автолюбителів стикаються з проблемою, коли краплі дощу роблять бічні дзеркала непридатними для використання — доводиться витрачати час на їхнє протирання. Адже можна просто наклеїти водовідштовхувальну наклейку. Вона допоможе зберегти видимість навіть у поганих погодних умовах.

Універсальний тримач на підголівник

Цей аксесуар може мати чимало варіантів для застосування — тут все залежить від вашої фантазії. Хочете – це буде гачок, на який можна повісити легку сумку. А можна розмістити на тримачі і маленький телефон.

Ганчірка для миття машини

Без цього невигадливого аксесуара — нікуди. Ганчірка знадобиться для протирання різноманітних речей: ручок, дзеркал, стекол, панелей. А щоб ця робота була ще й якісною, підійде виріб із м'якої мікрофібри. При цьому доступні кілька розмірів, зверніть увагу на параметри GSM. Чим вони вищі, тим пишніше буде ворс, а значить — щільніша ганчірка і краще здатність вбирати вологу.

Набір лопаток

Призначення цих інструментів — підчепити ту чи іншу пластину. Наприклад, ви зможете розібрати панелі вашого автомобіля, щоб зробити невеликий ремонт чи інші подібні роботи.

Органайзер

Цей органайзер може бути розміщений на нестандартному місці на боковині крісла. А вішається на підлокітник. Перевага такого аксесуару в тому, що його можна швидко повісити, так і швидко зняти. В органайзер є пара сітчастих кишень, а одне відділення вже непрозоре і на блискавці.

Наклейки на ручки

Плівка-наклейка хороша тим, що відмінно протистоїть механічним ушкодженням. Вона захищає поверхню ручок від різних дефектів, що призводять до корозії металу та інших небажаних наслідків. Дуже зручно, що плівка ще й прозора – це дозволяє їй не виглядати контрастною щодо кузова. Загалом у комплекті п'ять наклейок.

Затискачі для дротів

Затискачі виглядають акуратно та компактно — вони не будуть впадати у вічі. При цьому ці пристрої дуже функціональні. З їх допомогою можна закріпити до потрібного місця провід, що йде повз, щоб він не бовтався. Наприклад, це може бути кабель відеореєстратора, якщо проводка зроблена не під обшивкою. Ви можете замовити затискачі різної форми, а в комплекті може бути 5, 10, 20 або 30 штук.

Захисна плівка на поріг

За допомогою цієї плівки можна захистити різні поверхні автомобіля. Міцність матеріалу надає вуглецеве волокно. До продажу пропонуються мотки довжиною по 3 метри, а ширина стрічки варіюється — 3, 5, 7 або 10 сантиметрів. Міцна плівка не боїться подряпин, пилу чи вологи.

Качечка

Треба сказати, що розміщена на передній панелі іграшка здається багатьом автолюбителям недоречною. Але хіба можна встояти перед цією качечкою? Вона позбулася липучої миловидності, начепивши на себе шолом, окуляри та золотий ланцюг. Виглядає така качечка дійсно стильно і приголомшливо!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автоаксесуар аксесуар для автомобіля нековзний килимок органайзер плівка на поріг качечка  
Матеріали по темі