Місто

На інвестиційному порталі Житомира розробили розділ «Робота»: розміщення та пошук вакансій безкоштовні

21 February 2023, 13:05

На інвестиційному порталі Житомира додали розділ «Робота», який дозволяє роботодавцям громади знаходити працівників, а безробітним – місце праці.

Про це 21 лютого повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Департаментом економічного розвитку міської ради спільно з Агенцією розвитку міста в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», який спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на Інвестиційному порталі Житомира розроблено розділ «Робота»», - йдеться в повідомленні.

У міськраді розповідають, що даний розділ призначений для розміщення роботодавцями громади вакансій та пошуку роботи зацікавленими особами, зокрема внутрішньо переміщеними особами, захисниками та захисницями України (учасниками та учасницями бойових дій).



Скріншоти з сайту інформаційного порталу

Зауважимо, що зміст Порталу є виключною відповідальністю Житомирської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

«За збір, обробку і зберігання отриманих при реєстрації персональних даних відповідальність несе виключно Житомирська міська рада. Дані не передаються третім сторонам», - зазначається на сайті.

Анімаційна інструкція щодо користування розділом «Робота»:

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2019 року на засіданні виконкому презентували Офіційний геопортал Житомирської міської ради та затверджували 4 порядки введення даних до наступних реєстрів: земля, інвестиції, реклама та кадастр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інформаційний портал пошук роботи робота роботодавець безробітний 
Матеріали по темі