Новини компаній

Кредит чи автолізинг: що обирають у Житомирі

28 February 2023, 10:30

На жаль, фінансовий стан більшості українців не дає змоги одразу розплатитися за нове авто. Однак роками лише мріяти про автомобіль, намагаючись назбирати потрібну суму, — теж не варіант, тож чимало житомирських автомобілістів купували чотириколісного друга за допомогою банківських позик або в розстрочку. Ці способи мали багато недоліків і були доступні не всім, проте довгий час не мали альтернативи. Чи змінилося щось зараз?

Кредити більше не актуальні

Якщо раніше житомиряни найчастіше купували автомобіль в кредит, то сьогодні ця послуга відходить у минуле. Порівняно з кредитуванням автолізинг має набагато більше переваг. Для того щоб придбати транспортний засіб у лізинг, не потрібно збирати велику купу документів. До того ж банківські установи цілком можуть відмовити в кредиті, вважаючи клієнта недостатньо надійним. Лізинг же, на відміну від автокредиту, має мінімальний відсоток відхилення заявок. Завдяки послузі навіть людина з невеликим рівнем доходу зможе стати щасливим володарем автомобіля.

Як оформити договір

Сьогодні автолізинг вважається найбільш вдалою альтернативою кредитуванню, про що свідчить досвід більшості автовласників.

Для оформлення послуги знадобиться небагато зусиль:

  • Обрати транспортний засіб і відіслати заявку лізинговій компанії.
  • Подати документи, затвердити графік оплат.
  • Оформити угоду і внести авансовий платіж.
  • Отримати ключі від омріяного транспортного засобу.

На відміну від виплат за кредитом, автолізинг не лягає важким тягарем на бюджет, тому що повна сума платежу виплачується протягом терміну договору. Її розподіляють згідно з графіком оплати, який визначається клієнтом. Купити автомобільний транспорт у лізинг можуть не тільки фізичні, але й юридичні особи.

Надійний партнер у Житомирі

Компанія ULF займається лізингом нових автомобілів для особистих і комерційних цілей, включаючи легкові та вантажні машини, автобуси, спеціальну техніку та обладнання. ULF з'явилася в Україні в 2011 році і за цей час стала одним з лідерів ринку, увійшовши в топ-3 лізингових компанії країни. Сьогодні вона представлена у 18 містах України, включно з Житомиром. Клієнтами компанії можуть стати не тільки звичайні громадяни, а й представники бізнесу, яким надаються послуги фінансового, оперативного та зворотного лізингу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кредит автолізинг 
Матеріали по темі