Влада

В поліції розказали про протидію «деструктивним молодіжним течіям»: встановлюють організаторів, блокують Telegram -канали

28 February 2023, 16:13

Вдень 28 лютого в приміщенні головного управління Національної поліції в Житомирській області для журналістів провели пресконференцію щодо «деструктивних молодіжних течій та ризиків, що вони несуть для дітей, заходів поліції щодо профілактики негативних тенденцій серед молоді».

Приводом стали масові зібрання молоді, які пов’язують з російською субкультурою «ПВК Редан».

На пресконференції зазначили, що інформацію про зібрання підлітків на Михайлівській у Житомирі дізналися із соцмереж, до патрулювання вулиці були залучені посилені наряди поліції.

«Близько 200 осіб зібралися на Михайлівській, вік від 12 до 21 року. Поліція проводила превентивну роботу: перевіряли документи, спілкувалися. Були запрошені діти до відділку поліції для встановлення організаторів», - розповіли правоохоронці.

Крім того, сьогодні, 28 лютого у навчальних закладах відбулися зустрічі вчителів та адміністрації із поліцією. Правоохоронці працюють над тим, щоб заблокувати Telegram-канали, які розповсюджують подібну інформацію.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, в кількох містах України 27 лютого 2023 року проявилися прихильники російської субкультури «ПВК Редан», які організовують масові бійки в людних місцях, були масові зібрання підлітків також в Житомирі та Бердичеві, але бійок не сталося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція підліток Редан  
Матеріали по темі