Культура

​Театр «Чорний Квадрат» скоро в Житомирі

11 March 2023, 10:44

22 березня в Житомирському телецентрі відбудеться комедійна вистава театру імпровізації «Чорний Квадрат» – «А-ля кобеля, або все, що рухається».

Комедійна історія трьох друзів дитинства, які ось вже багато років в один і той же день зустрічаються і йдуть по одному і тому ж маршруту, щоб звести рахунки зі своїм минулим. Але цього разу система дала збій: один з них не прийшов, і в цьому виявилася замішана жінка. Що може допомогти розплутати всі вузли? Друзі, коньяк і інші жінки. Багато інших жінок!

Пити або не пити? Дзвонити або не дзвонити? Любити або не любити? Відповісти на деякі з цих питань героям допоможете ви, якщо прийдете на виставу, в якій акторам не доводиться ховатися під чужими іменами (Слава – В'ячеслав Никоноров, Миша – Михайло Співаковський, Сергій – Сергій Федорчук).

«Насправді усі історії, обіграні у виставі, в більшості своїй справжні. Само собою, ми трохи додали гостроти, але усе це узято з реального життя», – розповідає один з авторів і акторів вистави Сергій Федорчук. «Тому і на сцені ми називаємо один одного справжніми іменами, так що глядач стає свідком абсолютно життєвої розмови друзів з ефектом "підглядання в замкову щілину"», – доповнює виконавець ролі головного героя В'ячеслав Никоноров.

На фестивалі «Театральна осінь-2013» комедія «А-ля Кобеля, або все, що рухається» отримала цілих чотири премії: «Кращий актор» – В'ячеслав Никоноров, «Кращий авторський сценарій» (Никоноров, Співаковський, Федорчук) і, звичайно ж, «Приз глядацьких симпатій».

Тож приводів подивитись виставу задосить!

Квитки тут: https://cherniykvadrat.com/concert.php?id=5006

Слідкуйте за нами в Telegram: https://t.me/ChornKvadrat

Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби наших захисників та на потреби внутрішньо переміщених осіб.

Вистава відбудеться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховища, на випадок повітряної тривоги. Маємо генератор.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чорний квадрат комедія телецентр  
Матеріали по темі