Місто

У Житомирі директор теплокомуненерго відзвітував про результати втілення інвестпрограми та розказав про плани на цей рік

15 March 2023, 15:34

У рамках інвестиційної програми у 2022 році КП «Житомиртеплокомуненерго» виконало реконструкцію мереж на вулиці Пушкінській, а також закупило фронтальний навантажувач і тягач.

Про це 15 березня на засіданні виконкому під час розгляду питання «Про погодження інвестиційної програми комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради на 2023 рік» розповів директор названого комунального підприємства Дмитро Рогожин.

«Короткий звіт про те, що було зроблено по інвестиційній програмі минулого року. У нас було три основні заходи: це комплексна реконструкція вулиці Пушкінської, мережа, вартість проєкту – 11 млн 100 тис. грн. Вона повністю була зроблена минулого року, замінена аварійна мережа. Другий захід – це для забезпечення альтернативними видами палива і, перш за все, роботи нашої станції, був закуплений фронтальний навантажувач за кошти підприємства, він працює зараз на двох об’єктах. І третій захід – у зв’язку з воєнним станом у нас забрали машину, в нас не було тягача, ми провели тендер і «беушний» тягач купили, він теж зараз працює на підприємстві. Тобто, всі заходи минулої програми були повністю виконані», – відзвітував Дмитро Рогожин.

Також директор КП «Житомиртеплокомуненерго» розповів про плани на цей рік.

«Програма цього року – це закінчення аварійної мережі Пушкінської, тобто ми повністю закінчимо центр міста, і вже всі мережі в центрі міста будуть зроблені. Матеріали є, ми проводимо тендер лише на виконання робіт. Друга мережа – Князів Острозьких, це аварійна мережа. Два етапи: проїжджа частина і зелений газон, заміна аварійної мережі, якій 54 роки, її вкрай необхідно міняти. Плюс нам додали серйозний об’єкт, донавантажили, і нам потрібно її міняти в цьому році. Вносимо на розгляд. Тендер уже проведений. І по Пушкінській, і по Князів Острозьких тендери проведені, експертизи проведені. Кошторисна документація пройшла експертизу повністю. Далі – реконструкція власними силами котельні на Романа Шухевича, 2. Це перинатальний центр і ЦМЛ №2. Ми ставимо нові котли, уже котли стоять на місці, заводимо і власними силами закінчуємо в цьому році реконструкцію цієї котельні. Це для того, щоб влітку без питань давати гарячу воду на лікарні. І четвертий захід – це реконструкція котельні на провулку Вільському, 7. Тому що в нас конче необхідно вивести з експлуатації РК-4 і вивести з експлуатації аварійну мережу на Лесі Українки. Один з етапів – це заміна і реконструкція котельні на Вільському, 7 для того, щоб розвантажити Лесі Українки і потрошки переходити на РК-11 і на Вільський, 7. Тобто, це перший етап – у цьому році заміна двох котлів», – окреслив Дмитро Рогожин.

Нагадаємо, 16 листопада 2022 року на засіданні виконкому міської ради директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин озвучив перелік заходів для включення до інвестиційної програми. Зокрема, розповів, що очолюване ним підприємство придбало навантажувач і тягач, а також провело реконструкцію тепломережі на вулиці Пушкінській. На вказані заходи витратили майже 18,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 6 жовтня 2022 року комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» уклало договір на закупівлю двох модульних котелень з київським ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго». Загальна вартість котелень – 11 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖТКЕ теплокомуненерго Рогожин інвестпрограма виконком  
Матеріали по темі