Новини компаній

Insurs Online: що це, як працює та як купити страховий поліс

15 March 2023, 17:11

Страхування – це спосіб захистити життя та майно, відповідальність та фінансові ризики. Воно є невід'ємною частиною цивілізованого суспільства. Оформлення страхових полісів займаються страхові агенти. Основним доходом агента є комісія із продажу страхових продуктів. Страхові агенти мають можливість гідно заробити на продажу страхових продуктів за допомогою онлайн-платформи Insurs Online.

Як працює Insurs Online

Insurs Online для агентів – це платформа для простого та швидкого заробітку у сфері страхування, де кожен може отримувати прибуток від продажу. Якщо Ви шукаєте додатковий заробіток без відриву від основної роботи або хочете створити власну базу клієнтів для розвитку бізнесу, реєструйтесь на agent.insurs.online. Тут ви зможете порівнювати ціни та умови страхових полісів, розраховуйте дохід, оформляти страховки всього за кілька хвилин, а також слідкуйте за статусом своїх операцій та аналітикою даних.

Чому варто зареєструватися на Insurs Online для агентів?

Популярна платформа Insurs Online для агентів і звичайних страхувальників зібрала провідні страхові компанії в одному місці, щоб Ви могли вибрати для своїх клієнтів найкращий варіант страхового полісу та оформити його лише за 1 хвилину. Страхові агенти, брокери, рекрутери, фрілансери, блогери, представники турфірм, перевізники, страхові компанії, онлайн-продавці та всі, хто займається візовою підтримкою, відчують переваги платформи вже після першого оформленого страхового поліса.

В особистому кабінеті Insurs Online можна вибирати продукти різних страхових компаній, зберігати історію продажів, створювати власну клієнтську базу, аналізувати статистику і стежити за динамікою доходів. Також ви зможете сформувати власну команду агентів та отримувати відсотки від їхніх угод. Якщо ви обслуговуєте великі мережі, Insurs Online для агентів допоможе Вам встановити нові партнерські зв'язки та збільшити кількість клієнтів.

Як оформити поліс?

Єдине, що вам треба, щоб оформити поліс – це лише отримати дані вашого клієнта, та заповнити анкету. Готовий поліс прийде на вказану електронну пошту. При необхідності його можна роздрукувати. Платформа має сучасну CRM-систему, яка автоматизує процес оформлення страхового поліса, відстежує його статус та зберігає всю інформацію про клієнта. Система автоматично повідомить клієнта про закінчення терміну дії поліса, знижки та акції, а також запропонує оформити нову страховку.

Переваги Insurs Online

Цією платформою варто скористатися, тому що це:

  • Швидко – оформлення страховки за кілька хвилин;
  • Доступно – купити поліс може будь-хто;
  • Зручно – для страхування вам потрібен лише інтернет і девайс;
  • Вигідно – страхові агенти можуть добре заробляти, отримуючи комісію з кожного полісу;
  • Перспективно – ви можете створювати свою команду страхових агентів, і масштабувати свій бізнес.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: страховка страховий поліс 
Матеріали по темі