Фоторепортаж

На чергову сесію Житомирської облради прийшли 43 депутати, у порядку денному було 46 питань. Фоторепортаж

16 March 2023, 13:15

16 березня відбулася чергова сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання, на засіданні були присутні 43 депутати з 64.

На порядку денному було 46 питань, перелік яких оприлюднили на сайті ОДА, а не обласної ради:

1. Про звіт Житомирської обласної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2022 рік.

2. Про затвердження річного звіту про виконання обласного бюджету Житомирської області за 2022 рік.

3. Про затвердження звітів.

4. Про інформацію керівника Житомирської обласної прокуратури щодо результатів діяльності органів Житомирської обласної прокуратури за 2022 рік.

5. Про внесення змін до рішення Житомирської обласної ради від 22.03.2012 № 494 «Про стипендії обласної ради народним художникам України».

6. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VIII скликання Развадовського В.Й.

7. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VIII скликання Савченка О.І.

Питання комунальної власності:

8. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Перелік першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

9. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 131 «Про Переліки другого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

10. Про орендну плату.

11. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 08.10.2020 № 2034 «Про затвердження Переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню», зі змінами.

12. Про переукладення контракту з Шереметом Ю.В.

13. Про переукладення контракту з Безпалюком М.В.

14. Про призначення директора Новоград-Волинського медичного фахового коледжу Житомирської обласної ради.

15. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 № 403 «Про припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до КНП «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради».

16. Про затвердження передавального акта Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради.

17. Про надання дозволу на списання медичного обладнання.

18. Про надання дозволу на списання основних засобів.

19. Про надання дозволу на списання автотранспортних засобів.

20. Про передачу транспортних засобів та рухомого майна.

21. Про передачу земельної ділянки у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади в особі Овруцької міської ради.

22. Про припинення та надання у постійне користування земельних ділянок.

23. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.

24. Про припинення комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.

25. Про погодження безоплатної передачі лісоматеріалів.

26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

27. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна.

28. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 № 1963 «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», зі змінами(об’єкти нерухомого майна за адресою: с. Іванків, вул. Березова, 31).

29. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 № 1963 «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», зі змінами (майновий комплекс за адресою: Глибочицька сільська рада, Станишівське лісництво, будинок 1).

30. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 № 1963 «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», зі змінами (майновий комплекс за адресою: м. Житомир, вул. Грушевського, 100).

31. Про надання згоди на передачу об’єктів нерухомого майна у державну власність.

32. Про зняття з контролю рішень Житомирської обласної ради.

33. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

34. Про оголошення нових та розширення меж існуючих обʼєктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

35. Про оголошення нових обʼєктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

36. Про розширення меж та перейменування обʼєкта природно-заповідного фонду.

37. Про припинення права користування частиною мисливських угідь державного підприємства «Народицьке спеціалізоване лісове господарство» та додаткове надання у користування мисливських угідь Житомирській обласній громадській організації «МИСЛИВСЬКЕ ТОВАРИСТВО КОРСАР КОМ».

38. Про надання згоди на затвердження технічної документації із землеустрою.

39. Про затвердження проєктів землеустрою та надання земельних ділянок.

40. Про надання згоди ДП «Коростенський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на розроблення технічної документації із землеустрою.

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок в постійне користування.

42. Про затвердження проєктів землеустрою та надання в постійне користування земельних ділянок.

43. Про план роботи обласної ради на 2023 рік.

44. Про звернення депутатів обласної ради до Премʼєр-міністра України щодо постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 69 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України».

45. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо подальшого функціонування комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради.

46. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, на сесії 16 березня депутати Житомирської обласної ради не підтримали проєкти рішень про дострокове припинення повноважень депутатів фракції «За майбтнє» Віктора Развадовського та Олександра Савченка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія  
Матеріали по темі