Суспільство

Житомирські патрульні розшукали неповнолітню дівчину, яка не повернулася додому: була в автобусі, що прямував до Варшави

21 March 2023, 12:32

Патрульні розшукали 17-річну дівчину, яка не повернулася додому. Її виявили під час перевірки рейсового автобуса, який прямував до Варшави.

Про це 21 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 20-ї години, на стаціонарному посту Кочерів, інспектори отримали орієнтування про зникнення 17-річної дівчини, яка не повернулася додому. Опрацьовуючи орієнтування, інспектори перевіряли всі маршрутні транспортні засоби, оскільки мали інформацію, що дівчина могла їхати автобусом, який прямує в напрямку Житомира. Під час перевірки рейсового автобуса, який прямував до Варшави, патрульні виявили дівчину схожу за описом із орієнтування. Поспілкувавшись з нею та перевіривши паспорт, інспектори переконалися в тому, що це вона. Охоронці порядку передали дівчину представнику ювенальної превенції Білоцерківського РУП, який прибув на місце події», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня пресслужба поліції інформувала, що за тиждень ювенальні поліцейські розшукали та повернули додому 13 дітей. Повідомлення про зникнення неповнолітніх надходили до територіальних підрозділів поліції Житомирщини переважно вечірньої пори. Усіх дітей вдавалося розшукати упродовж кількох годин, а подекуди, й хвилин, після звернення.

Уночі 5 березня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 10-річної дитини в Коростені. За словами батьків, близько півночі вони поверталися додому з гостей на таксі. Неподалік дому вийшли з автівки та почали з’ясовувати стосунки. Доньці ж наказали йти самостійно до оселі, але вона туди не дійшла.

Як повідомляв Житомир.info, впродовж кількох днів лютого 2023 року до поліції надійшли повідомлення про зникнення трьох неповнолітніх жительок Житомира. Виявилося, що всі вони втекли з домівок через образи на рідних. Їх усіх розшукали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина діти неповнолітня патрульні патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі