Місто

Комунальники почали весняне прибирання Житомира: за день вивезли 92 тонни сміття та дорожнього змету

21 March 2023, 13:23

Працівники КП «ЖТТУ», «УАШ», «Міськсвітло», «Житомиртранспорт» та підрядні організації долучились до загальноміського весняного прибирання.

Про це 21 березня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«За вчора з тротуарів та доріг вивезено 92 тонни сміття та дорожнього змету. Також вивозять гілля, опале листя, видаляють бур’яни. Працюють більше 140 людей. Працівники «ЖТТУ», «Міськсвітло» та «Житомиртранпорт» фарбують і чистять від реклами опори енергоживлення, світлофори, стенди на зупинках громадського транспорту, прибирають біля диспетчерських пунктів, опор контактної мережі зовнішнього освітлення та контактних опор ТТУ», - йдеться у повідомленні.

Водночас працівники муніципальної інспекції проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо прибирання міста (об’єкти торгівлі, прибудинкові території тощо).

Нагадаємо, у Житомирі минулого року перше «велике прибирання» влаштували 24 березня: тисячі містян долучилися до весняної толоки, прибираючи від сміття берег Тетерева в міському парку та житомирський гідропарк. 31 березня житомиряни влаштували «космічну толоку»: прибирали сміття у сквері на Польовій та територію біля кінотеатру «Космос». 7 квітня у Житомирі втретє влаштували «Чистий День» з прибиранням в мікрорайоні «музикалка». 14 квітня близько пів сотні небайдужих зібралося, аби навести лад на Богунії, в районі вулиці Офіцерської.

Як повідомляв Житомир.info, 24 квітня 2021 року в Житомирі влаштували «чистий день» - прибирання проводили на 20 локаціях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прибирання толока благоустрій КП 
Матеріали по темі