Новини компаній

Як зібрати ноутбук з оптимальними характеристиками

23 March 2023, 10:58

Eluktronics продаватиме лептопи з найпотужнішим графічним процесором NVIDIA за ціною менше 3000 $. Ноутбуки американського бренду Mech-16 і Mech-17, які отримують GeForce RTX 40 у різних модифікаціях, реалізовуватимуться за 2000$, 2500$ і 3000$. Користувачі можуть замовити пристрій з поліпшеними ігровими характеристиками за ціною, набагато меншою, ніж у конкурентів. Належить самостійно оснастити лептоп https://comfy.ua/notebook/ у спеціальній конфігурації RAM, SSD і вибрати відповідну ОС.


Лептопи з потужною відеокартою стають доступнішими

В основі графічних процесорів NVIDIA GeForce RTX 40 архітектура Ada Lovelas, яка вирізняється поліпшеною ефективністю. Це справжній прорив не тільки в продуктивності, але і в графічних можливостях на базі штучного інтелекту. Тепер позамежна швидкість доступних процесів для геймерів і авторів контенту гарантована. Крім того, для RTX 40 характерні:

  • трасування променів для створення світлових ефектів, що вражають реалістичністю;
  • надвисокий FPS, мінімальна затримка якого сприяє поліпшеній плавності та природності зображення.

Занурення у віртуальність із необмеженими можливостями для творчості та граничним прискоренням робочих процесів. Це відкриває неймовірні перспективи. Однак ціни на ноутбуки з GeForce RTX 40 очікувано високі. Наприклад, Asus ROG Strix Scar 18 з RTX 4090 коштує щонайменше 4800 доларів США, а Razer Blade 16 з такою ж відеокартою обійдеться ненабагато дешевше - 4600$.


Краще рішення запропонувала американська компанія Eluktronics. Вона анонсувала продаж "лисих" лептопів із найпотужнішою відеокартою. Користувачам належить оснастити Mech-16 або Mech-17 у спеціальній конфігурації накопичувачем, ОС і RAM і отримати лептоп для ігор або творчості за найкращою ціною. Тепер не потрібно переплачувати за характеристики, які не знадобляться, але підвищують вартість ноутбука.

Ноутбук з оптимальними параметрами

Щоб зробити з Mech-16 або Mech-17 у "лисій" конфігурації повноцінний пристрій для роботи, потрібно вибрати:

  • ОС. Спеціальний набір програм для управління комп'ютером і взаємодії його систем між собою. Є багато гідних ОС, які відрізняються за характеристиками. Замість традиційного попередньо встановленого ліцензійного Windows у пристроях Eluktronics користувачі можуть вибрати Linux, Ubuntu, Fedora, Solaris та ін.
  • Оперативною пам'яттю. Знімний модуль легко встановити в ноутбук. При цьому у користувача є свобода у виборі обсягу. Від цього параметра залежить швидкодія лептопа. Треба визначитися також із типом пам'яті та її частотою. Важливо, щоб материнська плата підтримувала її в такій конфігурації.
  • Носії даних з флеш пам'яттю для зберігання інформації та доступу до неї. Вони вирізняються високою продуктивністю, безшумною роботою, прискореною обробкою даних, низьким енергоспоживанням, компактними розмірами. Користувачеві належить визначитися з типом пам'яті - від цього параметра залежатиме кількість циклів перезапису і ціна SSD.


Можливість зібрати ноутбук з відповідними параметрами відкриває широкі перспективи перед користувачами. Акцент робиться на ключових характеристиках. Це безпосередньо пов'язано з відмовою переплачувати за ноутбуки з поліпшеними опціями. Замовити відповідний за всіма параметрами пристрій можна в інтернет-магазині Comfy.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ноутбук 
Матеріали по темі