Місто

Компанія «Ґрін Бін Україна» встановила у Житомирі контейнерний майданчик із чіп-ключем

24 March 2023, 15:00

У Житомирі з’явився перший контейнерний майданчик із закритим доступом. Пілотний проєкт у місті впроваджує ТОВ «Ґрін Бін Україна». В компанії розповідають, що хочуть поліпшити умови на місцях для збору сміття.

«Ми хочемо переконатись, що функціональність його на належному рівні, а головне, що проникнення сторонніх осіб і потрапляння іншого сміття, крім органічного, до цих баків буде неможливо здійснити. Є відповідна система захисту, щоб викинути сміття має бути код доступу, ключ доступу до цього контейнерного майданчика, який буде лише у мешканців», – розповідає директор ТОВ «Ґрін Бін Україна» Євгеній Барах.


Місцеві жителі розповідають: раніше баки були переповнені, тому що викидати сміття тут міг будь-хто, тому ідея компанії «Ґрін Бін Україна» людям дуже подобається.

«Це буде корисно, тому що вся Мальованка з'їжджається і викидає сюди сміття. Ключі будуть лише у нас, мешканців цих трьох корпусів. Думаю, що набагато менше сміття буде», – ділиться житомирянка Катерина.

В компанії кажуть, що готові разом з ОСББ впроваджувати проєкт, тому чекають пропозицій від житомирян. Майданчики, які зачиняються на ключ незабаром можуть з'явитися і за іншими адресами.

«Якщо цей пілотний проєкт покаже себе із найкращої сторони, тоді наступні будуть замовлятися саме з такими функціональними якостями. Думаю, це питання часу, десь місяць-два», – каже директор ТОВ «Ґрін Бін Україна» Євгеній Барах.

ТОВ «Ґрін Бін Україна» планує не лише вивозити сміття, а й переробляти його. Директор компанії розповів на якому етапі будівництво сміттєпереробного заводу.

«Зараз відбувається прийом та здача робіт від генерального підрядника, це одна складова. Друга складова – це тестування сортувальної лінії, яка наближається до завершення. Але у нас є лінія по компостуванню, зараз завершується її монтаж. Зараз ми з хорватськими колегами визначаємося з термінами завершення. Дуже сподіваюся, що у квітні цього року у нас одночасно буде завершено офіційне введення в експлуатацію будівельно-монтажних робіт і пусконалагоджувальні роботи по обладнанню будуть завершені у повному обсязі. На квітень місяць сподіваюся ми зможемо виконати», – сказав директор ТОВ «Ґрін Бін Україна» Євгеній Барах.

Компанія ТОВ «Ґрін Бін Україна» дбає не лише про чистоту у місті, а й про своїх споживачів, тому житомиряни завжди можуть звернутися за додатковою інформацією за телефоном: 0 800 350 512; 380972022025

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ґрін Бін Україна ТПВ сміття контейнер  
Матеріали по темі