Новини компаній

Обираємо басейн для відпочинку

29 March 2023, 10:49

Літній відпочинок неможливо уявити без купання, яке рятує від спеки та дарує приємні емоції. Якщо у вас немає можливості бувати на морі чи річці так часто, як хочеться, чудовою альтернативою стане домашній басейн Bestway.

Ви можете скористатися басейном у будь-який час і встановити його в зручному місці: на дачі, літній терасі біля будинку або виїхати з виробом на природу.

Види домашніх басейнів

Домашні басейни можуть бути різних типів залежно від їх конструкції, розміру та матеріалу виготовлення. Основні види домашніх басейнів – це:

  • Каркасні басейни
  • Збірні басейни
  • Надувні басейни
  • Дитячі басейни

Каркасні басейни

Каркасні басейни складаються з металевого каркаса, який підтримує чашу з ПВХ плівки. Переваги каркасних басейнів полягають у їх мобільності та легкості установки. Такі басейни можна встановлювати як у приватному секторі, так і у громадських місцях. Крім того, вони мають більш доступну ціну порівняно з бетонними або кам'яними басейнами.

Каркасні басейни великих розмірів додатково комплектуються фільтрами, драбинами, тентами та підкладками тощо.

Наприклад, ідеальним варіантом для купання всією родиною буде каркасник Bestway 56456 із картриджним фільтром та драбиною. Маючи довжину понад 4 м, ширину 2 м та глибину 1.2 м, виріб успішно замінює стаціонарний басейн, при цьому не займає багато місця. Встановіть басейн на дачі чи біля приватного будинку.

Збірні басейни

Збірні басейни – це басейни з металевим скелетом, який скріплює металеві листи між собою.

Вироби легкі у встановленні, також мають різні форми та розміри, але їх головною перевагою є міцність. На відміну від усіх інших видів домашніх басейнів, збірні моделі можна не демонтувати на зиму.

Як і каркасні моделі, вони можуть додатково комплектуватися драбиною, тентом, підкладкою під басейн та пісочним фільтром.

Надувні басейни

Надувні басейни – це легкі та мобільні басейни, виготовлені з міцного ПВХ матеріалу. Вони легко монтуються та демонтуються, що дозволяє використовувати вироби не тільки вдома, але й на відпочинку на природі.

Дитячі басейни

Вироби є меншими за розмірами, ніж басейни для дорослих. Існують басейни для дітей різного віку. Також є моделі сімейного типу, де може купатися вся родина, враховуючи малечу під наглядом дорослих.

Рекомендації щодо купівлі домашнього басейну

  • Обирайте вироби перевірених та надійних брендів.
  • Після доставки виробу переконайтесь у цілісності конструкції та швів.
  • Якщо басейн дитячий та ви плануєте тривале перебування дитини в басейні, віддайте перевагу виробу з навісом. Це убереже малюка від ризику перегрітися на сонці.

Установка домашнього басейну

  • Встановлюйте басейн на поверхню без зелених насаджень, які можуть пошкодити чашу басейну.
  • Басейн має бути встановлений на освітленій території для природного підігріву води.
  • Басейни відрізняються за формою, найчастіше це круглі або прямокутні моделі. Враховуйте це при покупці басейну, щоб ділянка відповідала розміру та формі виробу.

Встановіть басейн, та ви отримаєте повноцінний відпочинок та яскраві спогади про літо.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: басейн 
Матеріали по темі