Події

Слідчі встановлюють свідків ДТП на об’їзній Коростишева, де двоє людей загинули та ще один чоловік травмувався

5 April 2023, 16:55

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вранці 18 березня, загинули двоє людей, ще один чоловік отримав травми. Нині триває досудове розслідування, у межах якого слідчі встановлюють всі обставини. Тож вони просять громадян повідомити важливу для слідства інформацію.

Про це 5 квітня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10:20 на 102 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Більківців Житомирського району. Тоді 68-річний водій легковика «АЗЛК-2141» з причепом, рухаючись зі сторони м. Києва, проводив маневр розвороту. Тоді й сталося його зіткнення з автомобілем «Audi A8» під керуванням 44-річного киянина. У результаті ДТП водій автомобіля «АЗЛК» та його пасажирка, 30-річна жителька Старосілецької громади, загинули на місці події. Ще один пасажир цього транспортного засобу, 62-річний житель Закарпаття, отримав травми та був доставлений до Коростишівської райлікарні.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Слідчі продовжують опрацьовувати всю наявну інформацію про обставини події», - йдеться у повідомленні.

Тож у поліції закликають громадян надати будь-яку інформацію, якщо ви стали свідком події.

«Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, володієте іншою важливою для слідства інформацією, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102»», - спонукають у пресслужбі ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 18 березня 2023 року близько 11 години на трасі Київ-Чоп у Житомирській області (на об’їзній міста Коростишева) сталася ДТП з потерпілими. На місці автопригоди працювали медики, слідчі та бригада ДСНС. 19 березня 2023 року у поліції надали подробиці ДТП: у результаті зіткнення Audi та АЗЛК загинув водій та 30-річна пасажирка легковика, також був травмований ще один його пасажир, 1961 р. н, його довелося деблокувати з автівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія об'їзна Коростишів 
Матеріали по темі